Vă mai amintiți cum a debutat Antonia în showbiz? Monica Gabor a ajutat-o!

Publicat pe

O melodie ritmată, ușor de fredonat, și un videoclip controversat, în care Antonia apărea în ipostaze tandre cu o altă femeie. Așa a debutat iubita lui Alex Velea, în industria muzicală, în anul 2009. Povestea ei în showbiz, însă, a început altfel.

 

Vă mai amintiți reality-show-ul Made by Monica Columbeanu, difuzat în 2008, pe un post național de televiziune? Ei bine, într-unul dintre episoadele respective, invitatul principal al Monicăi a fost… nimeni alta decât Antonia. O fată extrem de frumoasă, de doar 19 ani, pe care nu o mai văzuse nimeni, până la vremea respectivă. Se pare că cele două se cunoscuseră la un eveniment de modă, la Milano, iar Monica, fascinată atât de frumusețea, cât și de calitățile interpretative ale Antoniei, a dorit să-i ofere o mână de ajutor, concretizată tocmai prin expunerea publică. Lavremea respectivă, Monica a jucat, neoficial, rolul de PR al celei ce avea să devină una dintre cele mai iubite soliste din România, lăudând-o de fiecare dată când avea ocazia. Surpriză, la doar câteva luni mai târziu, Antonia avea să-și facă debutul oficial în muzică, prin colaborarea cu Tom Boxer și melodia Morena, amintită de noi, mai sus. Ce a urmat este, deja, istorie, iar parcursul profesional excelent al Antoniei îl știm deja cu toții.

Antonia e o fire retrasă

Aparent extrem de sociabilă, Antonia a preferat să stea departe e evenimentele mondene și de activitățile specifice vieții de vedetă, fiind prezentă la astfel de manifestări de numai câteva ori pe an. De altfel, nici nu și-a construit un anturaj de prieteni din showbiz, cel de care s-a apropiat cu adevărat fiind Alex Velea, cel care i-a devenit și partener de viață. Cei doi s-au cunoscut la studioul de înregistrări HaHaHa Production, acolo unde fiecare își înregistra piesele. Totul s-a întâmplat în anul 2013, când ea deja începuse să aibă probleme serioase în căsnicie, solistul fiind confidentul ei, la vremea respectiva.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter