Vedetele și mașinile lor extravagante

Publicat pe

De la Fred Flintstone și al său Flintmobile încoace, mașina a devenit un adevărat barometru al personalității posesorului ei, dar și al statutului social. Iată câteva dintre cele mai grăitoare exemple!

 

 

 

Carismaticul Jay Leno, gazda Tonight Show, deține o colecție fabuloasă de mașini, una dintre cele mai impresionante fiind o Dusenberg Model J Town Car, din 1931, pe care vedeta a achiziționat-o cu 180.000 de dolari, a restaurat-o și acum valorează 1 milion! Întrebat despre pasiunea sa pentru mașini, Leno a declarat că „e mai ieftin să ai 35 de mașini și o femeie decât o mașină și 35 de femei', iar logica sa e imbatabilă, ce-i drept.

 

 

 

Nici idolul adolescentelor din lumea întreagă nu se lasă mai prejos, Justin Bieber având în garaj nu mai puțin de 7 mașini și o motocicletă, printre care Cadillac, Ferrari, Porsche Turbo, Lamborghini și chiar și un Audi R8 cu model animal print… Dat fiind că încă din 2011 era clasat de Forbes al doilea în topul celor mai bogate celebrități, nu e exclus ca numărul mașinilor lui Justin să crească proporțional cu numărul fanilor și în special al fanelor.

 

 

 

Star de reality show și model, Kylie Jenner, de exemplu, alt trend setter pentru tânăra generație, la doar 19 ani are deja șase mașini, cumpărate de ea sau primite cadou. Dat fiind că pe primele le-a primit la 16 ani, iar în garajul său se află deja un Maybach, un Ferrari și un SUV Mercedes Benz, de numai 125.000 de dolari. Ne întrebăm oare ce va primi la majorat (în America e la 21 de ani), dacă la 18 ani a primit de la prietenul ei, rapperul Tyga, un Ferrari alb de 320.000 de dolari…

 

 

 

 

Mohamed Hadid, excentricul tată milionar al bine-cunoscutelor Gigi și Bella, este și el pasionat de bolizi, în garajul său existând o colecție spectaculoasă de mașini. Una dintre cele mai impresionante însă este un Morgan 3 Wheeler, care costă în jur de 42.000 de dolari. Deși Beverly Hills-ul a văzut multe, în ziua în care Mohamed și-a scos logodnica la plimbare pe faimosul bulevard, nu puțini au rămas cu gurile căscate.

 

 

 

Pasionat de mașini este și faimosul rapper Kanye West, în garajul căruia se găsesc nu mai puțin de 9 mașini. Deja Aston Martin, Maybach sau Rolls Royce pălesc în fața superbului Lamborghini Aventador, care a costat 400.000 de dolari și pe care Kanye și l-a făcut cadou în ziua în care a împlinit 36 de ani. De altfel, soțul lui Kim Kardashian a plătit 2,5 milioane de dolari doar pentru a-și securiza mașinile și a-și pune familia la adăpost în cazul unor potențiale atacuri.

 

Oana Pantazi; Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter