Renunță Tom Cruise la Scientologie?

Publicat pe

Tom Cruise nu este foarte prezent în viața fiicei lui, Suri, și aceasta nu doar din cauza programului său extrem de încărcat.

Se știe că starul din Misiune Imposibilă este unul dintre cei mai fervenți discipoli ai Bisericii Scientologice, numele lui devenind în timp aproape sinonim cu cel al controversatei instituții, dar acest lucru se pare că îi afectează și relația cu Suri (10), după ce s-a confirmat că tot scientologia a condus relația lui Tom cu Katie Holmes spre final, după șase ani de căsnicie.

Totuși Cruise (54) a fost marele absent de la recenta deschidere a unui nou sediu scientologic din San Diego, fapt la care nimeni nu s-a așteptat, iar zvonurile nu au întârziat să apară. Unii apropiați susțin că Tom intenționează să recupereze timpul pierdut alături de fiica lui.

Contactați în legătură cu absența lui Tom Cruise de la ceremonie, reprezentații Bisericii Scientologice au refuzat să facă vreun comentariu, lăsând o aură de mister în jurul acestei întâmplări.

Alexandra Zărnescu

Foto: Hepta

Renunță Tom Cruise la Scientologie?Renunță Tom Cruise la Scientologie?
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter