10 lucruri inedite despre... Carey Mulligan

Publicat pe

După ce a văzut-o pe Carey Mulligan la audiţiile pentru „Marele Gatsby, DiCaprio a concluzionat: „Ăsta e viitorul în actorie!. Până să fie lăudată de actor, Carey Mulligan a fost nevoită să treacă peste respingeri.

 

Film Critics' Circle Awards 2012

 

 

1. ESTE CĂSĂTORITĂ CU SOLIS­TUL MUMFORD & SONS, MAR­CUS. Cei doi s-au cunoscut în copilărie şi s-au reîntâlnit în 2011, când el a invi­tat-o la un concert în Nashville. S-au căsătorit la scurt timp într-o casă rustică din Somerset, iar printre cei 200 de in­vitaţi de la nuntă s-au aflat şi Colin Firth şi Sienna Miller. Ceremonia a fost ofici­ată de tatăl lui Marcus, care este vicar.

 

2. ŞI-A DAT SEAMA CĂ VREA SĂ FACĂ ACTORIE LA 6 ANI, când l-a văzut pe fratele său jucând într-o piesă de teatru a şcolii. Carey a început şi ea să joace la şcoală şi, pentru că în-văţa în şcoli de fete, în sarcina ei a in­trat interpretarea rolurilor masculine.

 

3. A LUCRAT CA BARMAN ŞI CU­RIER ÎN ADOLESCENŢĂ, pe când se zbătea să obţină roluri. Între micile job-uri de actorie, a fost curier pentru studiourile de film Ealing: „Îmi imaginam că de-asta lucrez acolo, că într-o zi Al Pacino o să îmi ceară o ceaşcă de ceai şi o să îmi observe po­tenţialul', povesteşte Carey.

 

Stil de vedetă: CAREY MULLIGAN preferă lookul androgin

 

4. A AVUT O SCURTĂ RELAŢIE CU SHIA LaBEOUF, pe care l-a cunoscut în timpul filmărilor peliculei „Wall Street: Money Never Sleeps' (2010). Cei doi s-au despărţit pentru că actriţa îşi dorea ceva mai serios, eventual chiar să se căsătorească, iar Shia nu era pregătit. „Sensibilităţi, cultură, istorii. Aveam divergenţe. Acum ea e foarte fericită, iar dacă am fi rămas împreună nu cred că ar fi putut fi la fel de fericită. Îşi dorea un mariaj, copii şi toate astea mai mult decât mine', explică actorul.

'The Great Gatsby' Special Screening, New York

5. NU A FOST ACCEPTATĂ LA ŞCOALA DE ACTORIE, unde aplicase fără a-i anunţa pe părinţii săi, care aveau alte planuri pentru ea. Norocul i-a surâs şi, în ultimul ei an de liceu, actorul Julian Fellowes a ţinut un curs la şcoala ei. Carey l-a abordat după curs şi i-a cerut sfaturi referitoare la ac­torie, iar Fellowes i-a răspuns că mai bine se mărită cu un avocat bogat decât să se chinuie cu actoria.

 

6. SE AFLA LA VOGUE FASHION FOUND AWARDS când a primit confirmarea că va juca în „Marele Gatsby'. La ceremonie stătea la aceeaşi masă cu designerul de costume Catherine Martin, când a primit un telefon de la soţul lui Catherine, Baz Luhrmann, care este şi regizorul lui „Marele Gatsby'. Carey obţinuse rolul lui Daisy, pentru care au concurat şi Scarlett Johansson, Michelle Williams, Blake Lively şi Keira Knightley. După ce a aflat că a primit rolul, a sărbătorit împreună cu prietenele ei, Mary-Kate şi Ashley Olsen.

 

7. FRATELE EI ESTE CĂPITAN ÎN ARMATA BRITANICĂ. Fratele său mai mare, Owain, a participat la operaţiunile britanice din Iraq şi Afghanistan.

 

8. ESTE PUDICĂ. „Nu port bikini la plajă. Prin casă umblu numai în pi­jamale. Cred că nu m-am mai văzut goală în oglindă de peste zece ani. Sunt foarte pudică', mărturiseşte Carey.

 

9. URĂŞTE CLUBURILE şi nu îi place să asculte muzică la maxi­mum, deşi soţul său este muzician de profesie.

 

10. ESTE AMBASADOR AL SO­CIETĂŢII ALZHEIMER, iar această decizie de a se asocia cu cam­pania de conştientizare a alzheimeru­lui se datorează faptului că şi bunica ei suferă de această boală încă din anul 2000. Acum, bunica ei nici măcar nu o mai recunoaşte.

 

 

 

RALUCA TĂMAȘ

Foto NORTHFOTO

Abonează-mă la newsletter Abonează-mă