Face to face: Sofia Vergara Vs. Eva Longoria

Publicat pe

Amândouă au jucat în „Neveste disperate', una în varianta americană a serialului, cealaltă în cea columbiană. Sofia Vergara şi Eva Longoria sunt două dintre cele mai frumoase şi de succes femei din lume şi reprezintă cu mândrie comunitatea latină.

 

vergara si longoria

Asemănări

 

FAMILIE MARE

Ambele actriţe vin din familii numeroase. Sofia Vergara are cinci fraţi şi surori care au poreclit-o în copilărie „Toti'. La rândul ei, Eva Longoria a copilărit alături de cele trei surori ale sale – Elizabeth, Emily şi Esmeralda. Dintre cele patru fete ale familiei Longoria, doar Eva are pielea măslinie, surorile ei având trăsături caucaziene, motiv pentru care Eva a crezut mult timp că este adoptată.

The Launch Of L'Icona Highlighting The 35th Anniversary Of Vara - NYC

FRUMUSEŢEA VINE TÂRZIU

Acum se află în topurile celor mai frumoase femei din lume, dar lucrurile nu au stat mereu aşa. În copilărie, Sofia Vergara era atât de slabă, încât purta două perechi de jeanşi pentru a avea o siluetă mai plină. Era, însă, o fată veselă: „La şcoala catolică eram clovnul clasei. Nu credeam că voi ajunge să fac şi bani din asta!', povesteşte Sofia. Eva Longoria a avut aceleaşi probleme: „Nu am înflorit cu adevărat decât după perioada adolescenţei. De aceea, a trebuit să compensez la capitolul personalitate pentru ca oamenii să mă placă. Îi făceam pe ceilalţi să râdă şi de-asta eram populară'.

 

OPERAŢII ESTETICE & BĂTRÂNEŢE

Niciuna nu ar apela la operaţii estetice pentru a contracara efectele îmbătrânirii. „Cred că vârsta de 80 de ani e superbă. Mama e frumoasă, surorile mele sunt frumoase. Obsesia pentru chirurgia estetică a ieşit de sub control', spune Longoria. „În L.A., toate femeile arată la fel acum. Îşi modifică pomeţii ca Madonna. Pe cine cred că păcălesc? Asta nu le face să arate mai tinere, ci doar mai comice', explică Vergara.

 

S-AU CĂSĂTORIT REPEDE

La 18 ani, Sofia Vergara s-a căsătorit în Columbia cu iubitul din liceu, cu care are şi un copil, Manolo. Mariajul nu a durat decât 2 ani. Şi Eva Longoria s-a grăbit să îmbrace rochia de mireasă. La scurt timp după ce l-a întâlnit pe Tyler Christopher, alături de care a jucat în „General Hospital', cei doi s-au căsătorit, dar au divorţat după numai doi ani. Eva şi-a mai încercat o dată norocul cu baschetbalistul Tony Parker, de care a divorţat după trei ani.

 

SUCCES LA MATURITATE

Chiar dacă la prima vedere pare că au devenit faimoase peste noapte, cele două au muncit mulţi ani pentru a obţine notorietatea la o vârstă la care alte vedete deja părăsesc showbiz-ul. Sofia Vergara a devenit celebră la 37 de ani, după ce a obţinut rolul Gloriei în serialul „Modern Family'. Eva mărturiseşte: „Am cunoscut succesul târziu, la 30 de ani. Dar mă bucur că nu am devenit faimoasă imediat, pentru că aşa am apreciat mai mult ceea ce am obţinut'.

SAG Awards 2013 - RED CARPET

Deosebiri

 

PLANURI

După terminarea liceului, cele două şi-au făcut planuri pentru viitoarea lor profesie. Sofia şi-a dorit să ajungă dentist şi a intrat la un colegiu de stomatologie, dar a renunţat după ce a început să fie asaltată de propuneri de la agenţiile de modeling. Eva, în schimb, a obţinut diploma de licenţă în Ştiinţe, după ce a studiat kinetoterapie, şi a urmat apoi un Master în Ştiinţe Politice.

 

ISTORIE FAMILIALĂ

Deşi ambele au origini şi nume latine, doar Sofia Vergara a copilărit într-o altă ţară, Columbia, de unde a plecat atunci când s-a ivit oportunitatea unei cariere mai bune. Strămoşii Evei Longoria au primit terenuri în Mexic de la regele Spaniei, iar odată cu mutarea graniţei, terenul familiei Longoria a ajuns teritoriu american. „Una dintre cele mai des întâlnite idei preconcepute este că oricine are pielea închisă la culoare vine din altă ţară. Sunt americancă la a noua generaţie. Sunt mai americancă decât mulţi!

 

De RALUCA TĂMAŞ

Foto NORTHFOTO

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter