Prințul William nu își poate reveni după moartea Prințesei Diana, deși au trecut 20 de ani: „Încă simt un șoc”

Publicat pe

După ce Prințul Harry a vorbit public despre pierderea mamei sale, Prințesa Diana, a venit și rândul fratelui său, Prințul William, să își deschidă sufletul si să vorbească despre decesul care i-a marcat copilăria și viața.

Deși au trecut 20 de ani de când Prințesa Diana și-a pierdut viața în accidentul de mașină din Paris, Prințul William a mărturisit că încă se află în stare de șoc din cauza acelui eveniment.

„Şocul este cea mai mare chestie. Încă simt, 20 de ani mai târziu, un şoc în interiorul meu… Oamenii spun că un şoc nu poate rezista atât de mult, dar la mine da… Nu poţi să treci niciodată peste asta. Este un moment atât de mare în viaţa ta încât nu te părăseşte niciodată, doar înveţi să te obişnuieşti cu el', a povestit acesta într-un documentar realizat de BBC, numit „Mind Over Marathon', care urmărește povestea a 10 alergători de maraton din Londra care se luptă și cu probleme legate de sănătatea mintală.

William a mărturisit că a învățat să trăiască cu acel gol imens pe care moartea mamei sale l-a provocat, iar acest lucru l-a ajutat să treacă peste durere.

„Încerci să îţi înţelegi emoţiile mult mai mult decât o persoană care nu a suferit nicio pierdere în viaţă, iar asta e ceva critic. Este despre explicarea emoţiilor, ce înseamnă emoţiile respective, de ce simt în modul în care simt. Odată ce începi să raţionalizezi puţin, înţelegi: ', a mai spus Prințul.

Prințul Harry spunea, în declarația sa de zilele trecute, că William a fost un sprijin imens pentru el în momentele grele de după decesul mamei sale.

Prințul William, Kate Middleton și Prințul Harry conduc împreună o campanie de promovare a organizației „Heads Together'. William a mai explicat că: „Am propriile mele motive pentru care sunt atât de implicat în sănătatea mintală: ceea ce mi s-a întâmplat mie şi mamei mele când eram atât de tânăr. Totul se concentrează asupra sănătăţii mintale.'

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Prințul Harry a vorbit despre moartea mamei sale, Prințesa Diana: „Am fost pe punctul unei căderi nervoase în numeroase ocazii'

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter