Gary Oldman s-a însurat din nou. A cincea oară e cu noroc!

Publicat pe

La 59 de ani, Gary Oldman a spus DA din nou, la doar doi ani după divorțul de cea de a patra soție. Actorul s-a căsătorit recent cu Gisele Schmidt și, dacă până acum nu i-a mers prea bine alături de două actrițe, o fotografă și o cântăreață, sperăm că a cincea oară va fi cu noroc, alături de un custode de artă…

 

În filme, Gary Oldman are un renume de bad boy' – ce-i drept, îl și ajută fața! – care nu știm dacă l-a precedat și în viața reală, însă cert e că, dacă rolurile din filme i s-au potrivit mănușă, cel de soț nu prea i-a ieșit, dar asta nu l-a împiedicat să se însoare de cinci ori… până acum. Primul său mariaj a fost cel cu actrița de origine britanică Lesley Manville, în 1987, mariaj care a ținut doar doi ani, aceștia despărțindu-se imediat după nașterea fiului lor, Alfie.

 

În 1990, Gary Oldman părea să fi dat lovitura, acesta căsătorindu-se cu actrița Uma Thurman, dar, ca tras parcă la xerox, mariajul s-a terminat tot după doi ani. Apoi a urmat o relație de lungă durată cu actrița și modelul Isabella Rossellini, cei doi spunându-și adio în 1997. Imediat după aceea, Oldman s-a căsătorit cu fotografa Donya Fiorentino. De data aceasta, căsnicia a durat 4 ani, în urma ei rezultând alți doi fii – Gulliver și Charlie, actorului acordându-i-se mai târziu custodie unică.

 

Cea de a patra căsnicie a actorului, cea cu artista Alexandra Edenborough, a început în 2008 și s-a încheiat în 2015, moment în care nimeni nu a mai crezut că Gary Oldman va mai dori vreodată să-și oficializeze vreo relație. Iată însă că asta s-a întâmplat, actorul oficializându-și recent relația cu Gisele Schmidt, în reședința din Beverly Hills a managerului său. Să sperăm că a cincea oară este cu noroc…

Gary Oldman s-a însurat din nou. A cincea oară e cu noroc!Gary Oldman s-a însurat din nou. A cincea oară e cu noroc!

Oana Pantazi

Foto: Hepta, Instagram

 

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter