Oana Roman pune la punct lumea mondenă, din 16 noiembrie. Vedeta va avea propria emisiune - VIDEO

Publicat pe

Viața vedetelor n-o să mai pară o lume inaccesibilă, strălucitoare și plină de mister. Și asta pentru că veți afla lucruri …chiar din interior, de la 'una de-a lor'! Povești neștiute ori nespuse până acum, adevăruri din spatele unor vorbe meșteșugite, evenimente unde se afișează ținute elegante și zâmbete de complezență, cine s-a mai împrietenit cu cine, care-s trendurile de sezon și ce fac vedetele când nu apar la televizor. Toate aceste detalii le veți găsi doar în emisiunea Oana punct Roman!

Începând de săptămâna viitoare, în fiecare joi, de la ora 15, pe Facebook-ul și site-ul revistei Viva!, Oana va dezvălui, puțin câte puțin, din viața fascinantă a vedetelor din România și din străinătate. Subiectele săptămânii vor fi atent analizate, veți afla cine și ce a făcut ca să merite titulatura de 'personaj al săptămânii' , dar și tot felul de curiozități vă vor fi satisfăcute în direct. Îi veți putea adresa întrebări uneia dintre cele mai bune cunoscătoare a fenomenului showbiz, practic uneia dintre persoanele care e invitată la toate evenimentele mondene și care le cunoaște personal pe mai toate personajele care v-ar putea interesa.

Oana Roman a făcut deja prima ședință foto pentru lansarea noului proiect, pe care l-a descris ca fiind unul absolut inedit, o provocare pentru ea, dar și pentru public.

 'Este ceva nou, este ceva ce nu s-a mai făcut până acum și vă aștept să discutam lucrui interesante și să petrecem timp de calitate' a spus Oana Roman pentru Libertatea.ro. Pe parcursul zilelor viitoare, vedeta a promis că va mai dezvălui câte ceva despre viitoarea emisiune a cărei prima ediție va avea loc pe 16 noiembrie, la ora 15.00.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter