3 dorințe ale lui Codin Maticiuc la care sigur nu te așteptai

Publicat pe

Deși este un personaj și îi place să glumească și să fie mereu pus pe distracție, Codin Maticiuc este unul dintre cei mai sensibili bărbați și una dintre cele mai empatice persoane.

De aceea, i-am cerut lui Codin Maticiuc să își pună trei dorințe pentru peștisorul de aur, în caz că s-ar putea acest lucru. Așa am descoperit că persoanele din jurul său sunt foarte importante pentru el.

1. Aș vrea o putere, să mă pot teleporta. Mi se pare ce mai tare putere pe care poate sa o aibă un supererou.

2. Aș vrea una penibilă, gen pace mondială.

3. Aș vrea ca toți oamenii pe care i-am cunoscut eu vreo dată să nu se îmbolnavească niciodată. Inclusiv eu. Nici eu. Ar fi îngrozitor', a spus Codin.

Craiul de pe Dorobanți nu pierde însă timpul, așa că are deja 5 povești pe care vrea să le tranforme în cărți și, în plus, a scris și câteva scenarii de filme.

Îmi doresc să scriu următoarea carte. De când am terminat cartea, am scris mult pe blog, scenarii de film. Am 5 idei de poveste, nu îmi vine să mă apuc de niciuna. Am scris structura, scheletul a 5 povești, dar sigur cred că le voi scrie pe toate la un moment dat', ne-a dezvăluit Codin Maticiuc.

Este impresionat și de faptul că blogul și cărțile sale sunt citite mai multe de femei, deși sunt scrise pentru bărbați. „E incredibil. Cred că citesc ca să se motiveze', spune el amuzat.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Citește și:

Codin Maticiuc, dezvăluiri incendiare despre femeile din viața lui. Vezi care este românca pe care și-o dorește!

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter