Codin Maticiuc, dezvăluiri incendiare despre femeile din viața lui. Vezi care este românca pe care și-o dorește!

Publicat pe

Om de afaceri, producător și scriitor, Codin Maticiuc este renumit și pentru femeile din viața lui, fiind unul dintre cei mai doriți bărbați. Deși a iubit, a avut relații de lungă durată sau mai scurte, Codin a dezvăluit cel mai important lucru despre femeile din viața lui: le-a înșelat pe toate, fără excepție.

Este un bărbat timid, spune el, romantic, însă are un defect pe care nicio femeie nu îl acceptă la un bărbat: infidelitatea.

Pe toate le-am înșelat. Doar fizic. Pentru mine e o diferență. Atunci când am iubit, am înșelat, dar doar fizic. Atunci când am iubit nu am facut niciodată o chestie draguță pentru altă fată', a spus Codin.

Acesta ne-a dezvăluit și care a fost cea mai lungă relație a sa: „4 ani jumătate, de la 19 ani, la 23 de ani jumate. Sunt singur acum'.

Deși singur, Codin visează la o româncă frumoasă, celebră, dorită de mulți bărbați: Mădălina Ghenea. Și dacă ar fi să facă un top trei al femeilor pe care și le dorește, celebrul model ar fi pe toate.

Poate să fie pe toate cele 3 locurile Mădălina Ghenea, deși e gravidă? Deci pe primul este Mădălina Ghenea. Îmi place foarte mult Ruby Rose. E lesbiană, dar mă gândesc că și Mădălian Ghenea e măritată și cu copil'. Pe locul trei, Codin a nominalizat-o pe Nicole Kidman: „ai nevoie câteodată să discuți despre o carte, dar e bună Nicole', a mai adăugat celebrul crai de pe Dorobanți.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Citește și:

Alice Peneacă, cel mai sincer interviu: „Da, am înșelat!'. Vezi care este cel mai mare compromis pe care l-a făcut de dragul carierei!

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter