Jennifer Lopez a recunoscut: „Nu sunt cu Drake”

Publicat pe

Povestea de dragoste dintre Jennifer Lopez (47) și rapper-ul Drake (30) a ținut prima pagină a ziarelor din lumea întreagă la finele anului trecut, cei doi îndrăgostiți fiind urmăriți permanent de paparazzi. Recent însă, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

 

 

Abia de curând, JLo – care, atât prin atitudine, cât și prin postările de pe site-urile de socializare, a întreținut toate zvonurile cu privire la relația ei cu Drake – a făcut oarecum lumină în toată povestea, pe parcursul emisiunii The Daily Show with Trevor Noah, la care a fost inivtată recent. Se pare că diva nu s-a mai putut eschiva atunci când a fost întrebată direct despre relația ei cu rapper-ul, relație care a ținut multă vreme prima pagină a ziarelor din lumea întreagă, până la așa-zisa lor despărțire de luna trecută.

 

După luni de zile în care Jennifer și Drake au fost acuzați că au plăsmuit împreună această știre senzațională doar de dragul publicității, postând pe Instagram poze cu ei doi îmbrățișați sau în ipostaze tandre, artista a confirmat zvonurile în timpul show-ului de noapte a cărei invitată a fost, la câteva săptămâni după ce în toată presa fusese anunțată, cu surle și trâmbițe despărțirea ei de Drake.

 

 

Atunci când Trevor, gazda show-ului, a întrebat-o, în glumă, dacă s-a combinat cu Drake pentru că încă nu-l cunoscuse pe el, a primit un răspuns neașteptat, dar destul de tranșant de la Jlo: „Lasă-mă să clarific lucrurile! Nu sunt cu Drake'. După care a adăugat: „Poate asta e tot ce trebuie să spun'. Într-adevăr, mai clar de atât nu se poate… Chiar dacă între ei a existat vreodată chimie (indubitabil a existat!) și au flirtat unul cu altul, fie și de dragul publicității, între cei doi nu există o relație de natură romantică.

 

Oana Pantazi

Foto Hepta

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter