Pavel Bartoș, bărbatul cu cea mai grea misiune de 8 Martie

Publicat pe

Pavel Bartoș are o misiune grea cu ocazia zilei de 8 Martie. În viața lui există nu una, nu două, ci  patru femei, iar fiecare trebuie să fie surprinsă diferit și trebuie să i se acorde o atenție specială.

Mai în glumă, mai în serios, actorul le acordă câte 30 de minute fiecareia dintre femeile din viața lui, pentru o viață sănătoasă, iar asta în fiecare zi. Astăzi, toată ziua le este dedicată lor. Anca(40), soția lui, Eva (13), Rita (8) și Sofia (2 ani si 9 luni), fiicele acestuia, trebuie să fie răsfățate de „Ziua Femeii', așa că Pavel trebuie să se ridice de fiecare dată la nivelul aștepărilor.

E o zi frumoasă, încerc să mă ridic la nivelul așteptărilor. Ele știu că voi face ceva astăzi, ața că la mine challenge-ul e mai mult cum să le surprind. Ce mă bucură este că le plac florile foarte mult, dar fiecare are gusturile ei. Trebuie să simți contextul și să reactionezi ca atare. Recunosc, nu-mi iese tot timpul, dar mă străduiesc. Vorba românului: intenția contează cateodată', ne-a spus Pavel Bartoș.

Viața lui Pavel Bartoș este întregită de cele patru prezențe feminine, Anca, soția lui, și cele trei fiice, Eva, Rita și Sofia. Acesta este înnebunit după fiicele lui, așa cum declara și în anul 2015 într-un interviu pentru revista Viva!.

Sunt un norocos și un răsfățat al soartei. Mă bucur în fiecare zi și mulțumesc în fiecare zi pentru ce mi se întâmplă. E un sentiment fantastic de împlinire…', spunea pe atunci Pavel.

Alexandra Popescu

Citește și:

Cu „sexy Pavel Bartoș' despre românii talentați, umor și… Smiley

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter