O poșetă care te face să arăți ca o vedetă

Publicat pe

Fashionistă sau nu, un accesoriu indispensabil oricărei femei este poșeta, așadar puține reprezentante ale sexului frumos rezistă tentației de a intra într-un magazin de genți. Evident, nici vedetele din showbiz nu au putut lipsi de la lansarea unui cunoscut și mult așteptat brand din România.

Pentru doamne, tentația de a fi permanent în ton cu moda și de a-și accesoriza ținutele este imensă, iar unul dintre cele mai importante accesorii îl reprezintă gentile. Recent, unul dintre brandurile celebre pentru gențile de shopping și de călătorie a inaugurat primul său magazin în România, iar vedetele din showbizul autohton au fost primele care s-au bucurat de noua colecție, care întrunește toate gusturile.

 

Printre celebrităţile prezente la eveniment s-au numărat Andreea Berecleanu, Anca Serea-Sînă, Ileana Badiu, Carmen Negoiţă, Diana Bart, Eli Roman, Ela Crăciun, Ana Morodan, Janina Nectara și Letiţia Pescariu, care au admirat și probat poșete de toate mărimile și formele  – atât piese din colecțiile sezoniere, cât și modele iconice.

 

 

Vedetele s-au arătat încântate de calitatea produselor brandului Longchamp, care a sărbătorit deschiderea primului său magazin în România printr-o petrecere cu aproape 100 de invitați. Cu siguranță, toate doamnele și domnișoarele prezente la eveniment și-au găsit o poșetă pe gustul lor, chiar și cele care poartă în geantă toate gadgeturile preferate…

 

Oana Pantazi

 

O poșetă care te face să arăți ca o vedetăO poșetă care te face să arăți ca o vedetă
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter