Andreea Marin și-a arătat fiica pentru prima dată

Publicat pe

Andreea Marin i-a arătat pentru prima dată chipul fiicei ei, Violeta. După ce mult timp nu a dorit să dezvăluie identitatea fetiței pe care o are împreună cu Ștefan Bănică Jr., aceasta și-a făcut curaj de 8 Martie și a dorit să facă cea mai frumoasă urare femeilor.

Într-o poză postată pe Facebook, Andreea și-a arătat fiica în toată splendoarea ei. Vedeta s-a fotografiat cu micuța în mijlocul naturii, în timp ce o dă în leagăn. Părul lung și ondulat al fiicei Andreei îi zboară în vânt și îi acoperă puțin fața, dar se vede că cea mică a moștenit frumusețea Zânei. Fetița poartă o rochiță albă și o coroniță din flori albe pe cap, iar Andreea, o rochie vaporoasă, albă, iar la momentul în care poza a fost făcută, aceasta avea părul lung.

Bună dimineața, femei frumoase la chip și la suflet! La multi ani! Azi aveți voie doar să zâmbiți!', a scris Andreea pentru fanii săi de pe Facebook.

Andreea Marin are o fetiță, Violeta (9), din cea de-a doua căsătorie cu Ștafan Bănică Jr. Aceasta încearcă să o protejeze destul de mult pe fiica sa de ochii publicului și nu dorește să îi dezvăluie încă identitatea.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Citește și:

Confruntarea divelor: Andreea Marin vs. Mihaela Rădulescu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter