Cu „sexy Pavel Bartoș” despre românii talentați, umor și... Smiley

Publicat pe

 

Serile de vineri ar fi cu siguranță mult mai triste fără „Românii au talent', dar și fără motorul' acestui show de succes – cei doi prezentatori carismatici, Pavel Bartoș și Smiley. Chimia dintre ei e evidentă, iar spectacolul ad-hoc de stand-up pe care îl dau la fiecare ediție e demn de un Golden Buzz. Am fost curioși să aflăm mai multe de la Pavel, așa că l-am provocat la un dialog despre viață, umor, meserie, autoironie, dar și despre colegul și prietenul Smiley.

Care a fost cel mai amuzant moment de până acum de la „Românii au talent'?

Au fost foarte multe până acum, iar în sezonul acesta veți avea parte de și mai multe astfel de momente. 🙂 Vă las să le savurați în fiecare vineri și să-l alegeți voi pe cel mai amuzant. Nu vreau să spun eu acum care este, îmi doresc ca cei care se uită la Românii au talent' să se bucure și să-l aleagă. Însă pot să vă spun cu certitudine că, pentru mine, fiecare clipă petrecută alături de Smiley, fie că filmăm sau nu, e extrem de amuzantă.

Ai vreun talent ascuns? Dacă da, ți-ai da un Golden Buzz pentru el?

Nu cred că am vreun talent ascuns atât de meritoriu. Toate sunt la faza de hobby. Aceste „talente' mai au rolul de a mă relaxa și a mă deconecta.

Cât de mult te-au ajutat simțul umorului și autoironia în viață?

Cred că, în 80% din cazuri, ăsta a fost marele meu atu în relaționarea cu ceilalți. Simțul umorului și autoironia m-au ajutat, pentru că, fiind degajat și sociabil, i-am facut și pe cei cu care am intrat în contact să fie la fel de relaxați și astfel să iasă lucruri extraordinare.

Ce e mai greu să fii – Brad Pitt în America sau sexy Pavel Bartoș' în România?

Păi… glumind un pic, după despărțirea de Angelina Jolie, nu știu cât de bine a fost să fii Brad Pitt. La câte probleme au avut, cred că a trecut prin momente destul de nasoale, nu mi le-aș dori. Așa că, cel mai bine e să fiu în pielea mea.

Ce rol nu ai juca niciodată?

Nu știu dacă pot spune așa. Depinde foarte mult de context, de regizor, de parteneri. Ține de cu totul altceva. Nu pot să zic că nu aș juca niciodată un rol. Sunt o persoană deschisă și niciodată nu se știe ce poate ieși din ceva la ce poate nu te-ai gândit.

Care consideri că este principalul defect al colegului Smiley? Ce te enervează cel mai tare la el?

E aproape ca într-o relație de cuplu. Nu am văzut niciun defect care să mă deranjeze. Probabil că asta e marea lui calitate – de a face din defecte calități. Mai dați-mi încă vreo 5 sezoane de Românii au talent' la dispoziție, și poate atunci îmi voi da seama care sunt defectele lui Smiley. 🙂

Oana Pantazi

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter