Oprah Winfrey vorbește pentru prima dată despre cauza pentru care nu are copii

Publicat pe

Deși și-a construit o carieră de succes în media, este atriță, gazda unui talk-show de mare succes și producător, la 63 de ani, Oprah Winfrey nu are copii și nu regretă acest lucru.

Lipsa răbdării ar fi cauza pentru care celebra prezentatoare nu are un copil împreună cu soțul ei, Stedman Graham, chiar dacă sunt împreună de 30 de ani.

Oprah a fondat Oprah Winfrey Leadership Academy for Girls, un internat pentru fete în Africa de Sud care a fost deschis în 2007 și care cazează peste 172 de fete. Acest proiect, spune ea, o face să se simtă ca și cum ar avea copii.

Acest lucru este mai plin de satisfacții decât mi-am imaginat vreodată. Am făcut asta ca să le ajut, dar a fost ca o lumină în viața mea pe care nu mi-o pot explica… Când oamenii mă presau să mă mărit și să fac copii, am știut că nu voi fi vreodată o persoană care va regreta că nu are copii pentru că mă simt ca fiind mamă pentru copiii acestei planete', a spus Oprah într-un interviu acordat revistei Good Housekeeping.

Starul a vorbit în trecut și despre un copil pe care l-a pierdut prematur când avea doar 14 ani și pe care l-a numit Canaan.

Dragostea nu are limite. Nu contează dacă ai născut acel copil sau dacă l-ai adoptat la 2, 10 sau 20 de ani. Dacă dragostea este reală, grija este pură și vine din adâncul sufletului. Pentru mine a fost perfect pentru că nu mi-am dorit copii. Nu aș fi o mamă bună pentru bebeluși. Nu am răbdare. Am răbdare cu câinii, dar asta este altceva', a mai adăugat celebra prezentatoare.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Cum a petrecut Oprah Winfrey de ziua ei!

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter