Abdomen de nota 10! Carmen Brumă sau Gina Pistol - cine este vedeta cu cel mai hot abdomen?

Publicat pe

Un abdomen perfect lucrat este vedeta acestei veri, iar celebritățile se pregătesc din timp să fie în ton cu ultima tendință a sezonului. Iar atunci când vine vorba de un corp bine antrenat și de un stil de viață sănătos, Carmen Brumă și Gina Pistol sunt cele care bifează la ambele categorii.

Toată lumea își dorește un abdomen plat, însă puține ajung să aibă și pătrățele. Ei bine, atât Carmen Brumă, cât și Gina Pistol sunt norocoasele care dețin un „six pack' și care ne fac mereu invidioase atunci când postează fotografii în costume de baie.

Când spun Carmen Brumă, automat spun un stil de viață sănătos, un corp perfect antrenat și o alimentația perfect echilibrată. A experimentat sentimentul kilogramelor în plus, a avut 80 de kilograme, iar acum silueta ei este de-a dreptul perfectă. Așa că nu are cum să nu treacă și testul unui abdomen de nota 10.

Citește și: Proba costumului de baie! Adelina Pestrițu sau Delia – Care este vedeta cu cel mai lucrat abdomen?

Pe de altă parte, Gina Pistol a devenit o iubitoare a fitness-ului abia de anul trecut, însă cu multă ambiție a ajuns să se mândrească cu pătrățelele sale. Are grijă la alimentație, este foarte disciplinată când vine vorba de antrenamente, iar în doar 6 luni a ajuns să aibă silueta mult dorită.

Al cui abdomen crezi că este mai hot?

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista Viva
Revista Viva