Decizie surprinzătoare a prințului Harry cu privire la căsătoria cu Meghan Markle. Doar fratele său a mai făcut acest gest

Publicat pe

Între prințul Harry și Megahn Markle nu va exista un contract prenupțial în momentul căsătoriei, așa cum nu a existat nici atunci când prințul William s-a căsătorit cu Kate Middleton. Fiul cel mic al prințului Charles și al prințesei Diana spune că are încredere totală în viitoarea sa soție, scrie Daily Mail, citând o sursă apropiată cuplului.

„Harry nu şi-a pus niciodată problema dacă să semneze sau nu un contract prenupţial”, a declarat sursa citată „Este convins că această căsnicie va dura toată viaţa, deci nu are nevoie să semneze”, a mai spus aceasta.

Săptămâna trecută, regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii şi-a dat consimţământul formal pentru căsătoria prinţului Harry. „Îmi dau consimţământul pentru (încheierea) unui contract de căsătorie între nepotul meu iubit Harry Charles Albert David de Wales şi Rachel Meghan Markle”, a scris regina într-o scrisoare transmisă pe 14 martie Consiliului său privat.

Fără acord prenupțial între prințul Harry și Meghan Markle, deși averile sunt într-un dezechilibru semnificativ

Meghan Markle vine în această căsătorie cu o avere frumușică – 4,5 milioane de euro -, însă incomparabil mai mică în comparație cu cea a viitorului său soț. Prințul Harry dispune, în prezent, de nu mai puțin de 35 milioane de euro.

Însă este clar că nu averea este cea care îi unește pe cei doi, relația fiind bazată pe încredere, respect și iubire

Prinţul Harry şi logodnica sa, Meghan Markle, care au o relaţie din iulie 2016 şi s-au logodit în noiembrie 2017, stau într-o casă de pe domeniul Kensington, unde locuiesc şi prinţul William, soţia acestuia şi cei doi copii ai lor.

În urmă cu două săptămâni, Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, a fost botezată în Biserica anglicană, într-o ceremonie secretă, la care au asistat logodnicul ei şi câţiva membri ai familiei acestuia. Convertirea la acest rit era necesară înainte de căsătoria cu prinţul Harry, nepotul reginei Elizabeth a II-a. Regina este, printre altele, şi şef al Bisericii anglicane.

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter