Actorii care au convins! Ei sunt cei care au câștigat premiul „Oscar” pentru „cel mai bun actor” în ultimii 7 ani

Publicat pe

Ryan Gosling sau Danzel Washington râvnesc anul acest la un trofeu „Oscar', însă știi cine sunt cei care au câștigat titlul de „cel mai bun actor' în anii trecuți?

Toți ne amintim momentul când Matthew McConaughey i-a „luat' Oscarul, în 2014, lui Leonardo DiCaprio, cu rolul din „Dallas Buyers Club', în timp ce Leonardo a jucat un rol memorabil în „The Wolf of Wall Street'.

Cu toate acestea, actorul din Titanic a reușit să ia acasă celebra statuetă abia a anul trecut pentru rolul din „The Revenant'.

Nici ținutele celor care au câștigat Oscarul în ultimii 7 ani nu au fost de neglijat. Fiecare au fost eleganți, cel mai predominant outfit al învingătorilor fiind cel clasic, format din costum negru și cămașă albă.

Cu toate acestea, am avut și un câștigător mai îndrăzneț, în 2014, care a ieșit puțin din clasicul negru și a ales un sacou crem, ceea ce l-a făcut să arate foarte elegant și sexy în același timp.

Vezi cine a câștigat premiul „Oscar' pentru „cel mai bun actor' în ultimii ani și care sunt ținutele norocoase ale acestora!

Actorii care au convins! Ei sunt cei care au câștigat premiul „Oscar' pentru „cel mai bun actor' în ultimii 7 aniActorii care au convins! Ei sunt cei care au câștigat premiul „Oscar' pentru „cel mai bun actor' în ultimii 7 ani

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Lista nominalizărilor la Premiile Oscar 2017: 14 nominalizări pentru musicalul „La la land' 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter