Nicole Kidman - Top cele mai hot rochii de Oscar din ultimii 20 de ani

Publicat pe

Ne mai despart doar câteva zile de mult așteptata ceremonie a Premiilor Oscar, iar pregătirile pentru cel mai faimos eveniment din industria filmului sunt în toi. Pe cât de curioși sunt nominalizații să afle decizia Academiei Americane de Film, pe atât de nerăbdătoare sunt starurile să-și etaleze outfiturile la cea mai mare petrecere a anului. Una dintre preferatele marilor designeri este actrița Nicole Kidman și, cu siguranță, outfitul ei va fi unul spectaculos și anul acesta.

 

Chiar dacă filmul este în centrul atenției, un rol foarte important la Oscaruri îl deține moda, așadar acesta este unul dintre cele mai ofertante evenimente pentru marii designeri. Și pentru că zeci de milioane de oameni din întreaga lume privesc acest eveniment, competiția dintre marile case de modă este acerbă. Pentru designeri este foarte important ca nominalizații la Oscar să le poarte creațiile, aceasta fiind automat o garanție a succesului, ca atare nimic nu e prea mult ­– materiale scumpe și pietre prețioase se combină perfect în ținute care mai de care mai extravagante.

 

Când vine vorba de alegerea vedetei care să le poarte ținutele, fiecare fashion designer își dorește să nu dea greș, deoarece un outfit situat în Top 10 best dressed înseamnă să dai lovitura. Tocmai de aceea, una dintre preferatele marilor case de modă este actrița Nicole Kidman (49), căreia nu-i este teamă să-și asume riscuri, chiar dacă asta poate să o trimită direct în topul celor mai prost îmbrăcate vedete.

 

Cu toate acestea, rar s-a întâmplat ca Nicole să nu aibă niște ținute de senzație, de departe preferatele noastre din toate timpurile fiind: rochia roșie Balenciaga, cu o fundă dramatică la gât, purtată la Premiile Oscar, în 2007; rochia neagră cu un umăr gol creată de Jean Paul Gaultier, în 2003; superba rochie verde-aurie creată de John Galliano pentru Dior în 1997, care a costat nu mai puțin de 2 milioane de dolari; dar și superba rochie tip sirenă, de culoare bleu, Chanel Haute Couture, 2004. Cu siguranță, actrița va surprinde și anul acesta, fiind una dintre cele mai elegante, sexy și, în egală măsură, rafinate prezențe de la Oscaruri.

Nicole Kidman - Top cele mai hot rochii de Oscar din ultimii 20 de aniNicole Kidman - Top cele mai hot rochii de Oscar din ultimii 20 de ani

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta; Northfoto

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter