Angelina Jolie vs Nicole Kidman - Cine poartă mai bine o rochie cu imprimeuri ludice

Publicat pe

Rochia cu imprimeuri ludice purtată de Nicole Kidman la Palm Springs Festival seamănă izbitor de mult cu rochia purtată de Angelia Jolie în ziua căsătoriei cu Brad Pitt, când aceasta a vrut ca desenele făcute de copiii ei să fie imprimate pe materialul rochiei de mireasă.

 

 

Dacă în mod normal Nicole Kidman alege pentru serile de Gala ținute elegante, prețioase, la Palm Springs Festival a ales să își arate latura ludică, purtând o rochie Dior desenată parcă de toți cei patru copiii ai ei în același timp. Deși rochia a impresionat audiența, criticii de modă sunt de părere că rochia deschisă la culoare nu flatează tenul de porțelan al actriței de 49 de ani.

 

 

Rochia lui Nicole Kidman ne aduce aminte însă de ținuta pe care a purtat-o Angelina Jolie în ziua căsătoriei cu Brad Pitt, în 2014. Angelina a ales atunci să poarte o creație Atelier Versace, pe al cărei material au fost imprimate desene făcute de cei șase copii ai cuplului.

 

 

Oana Popoiag, Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter