Cele mai elegante celebrități la Palm Springs Festival

Publicat pe

Imediat după Anul Nou, celebritățile s-au mobilizat pentru a lua parte la un eveniment de prestigiu din industria filmului, Palm Springs Festival, ajuns la ediția cu numărul 28. Dacă premiile oficiale s-au împărțit la categoria performanțe cinematografice, pe covorul roșu s-a dus o luptă strânsă pentru cea mai inedită rochie. 

 

Sezonul Galelor și al rochiilor fabuloase a început a început ieri în California, o dată cu Palm Springs International Festival, unde a luat parte elita Hollywoodului.

 

Printre câștigătorii evenimentului care premiază performanțele în cinematografie s-au numărat Nikole Kidman (nr pentru filmul 'Lion'), Amy Adams ('Arrival'), Tom Hanks ('Sully'), Natalie Portman ('Jackie').

 

Aceleași actrițe au fost câștigătoare și la categoria stil. Dacă Amy Adams a fost extrem de elegantă într-o rochie Altuzarra, accesorizată cu pantofi Jimmy Choo și bijuterii Cartier, Nicole Kidman a făcut o alegere foarte interesantă purtând o rochie Dior cu desene făcute parcă de copiii ei, similară celei purtate de Angelina Jolie în ziua căsătoriei cu Brad Pitt.

 

Oana Popoiag, Foto: Hepta

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista Viva
Revista Viva