Cele mai elegante celebrități la Palm Springs Festival

Publicat pe

Imediat după Anul Nou, celebritățile s-au mobilizat pentru a lua parte la un eveniment de prestigiu din industria filmului, Palm Springs Festival, ajuns la ediția cu numărul 28. Dacă premiile oficiale s-au împărțit la categoria performanțe cinematografice, pe covorul roșu s-a dus o luptă strânsă pentru cea mai inedită rochie. 

 

Sezonul Galelor și al rochiilor fabuloase a început a început ieri în California, o dată cu Palm Springs International Festival, unde a luat parte elita Hollywoodului.

 

Printre câștigătorii evenimentului care premiază performanțele în cinematografie s-au numărat Nikole Kidman (nr pentru filmul 'Lion'), Amy Adams ('Arrival'), Tom Hanks ('Sully'), Natalie Portman ('Jackie').

 

Aceleași actrițe au fost câștigătoare și la categoria stil. Dacă Amy Adams a fost extrem de elegantă într-o rochie Altuzarra, accesorizată cu pantofi Jimmy Choo și bijuterii Cartier, Nicole Kidman a făcut o alegere foarte interesantă purtând o rochie Dior cu desene făcute parcă de copiii ei, similară celei purtate de Angelina Jolie în ziua căsătoriei cu Brad Pitt.

 

Oana Popoiag, Foto: Hepta

 

Cele mai elegante celebrități la Palm Springs FestivalCele mai elegante celebrități la Palm Springs Festival

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter