Robbie Williams s-a dezinfectat cu gel antibacterian după ce a dat mâna cu fanii

Publicat pe

Oricine și-ar dori să poată da mâna cu idolul său. De Revelion, în timpul concertului 'Robbie Rocks Big Ben Live', susținut în Westminster Central Hall din Londra, Robbie Williams le-a făcut această surpriză fanilor săi și a coborât în mulțime pentru a da mâna cu ei. Însă atunci când a revenit pe scenă, artistul a făcut un gest ce a provocat reacții în lanț pe rețelele de socializare.

 

 

În timpul concertului 'Robbie Rocks Big Ben Live'susținut în Londra, în noaptea de Anul Nou, Robbie Williams le-a oferit fanilor un moment de neuitat. În timp ce interpreta piesa 'Auld Lang Syne', a coborât în mulțime și a dat mâna cu mai mulți dintre cei prezenți, dar în momentul revenirii pe scenă, artistul și-a dezinfectat mâinile cu un gel antibacterian, chiar în fața spectatorilor. Cum era de așteptat. gestul său a fost filmat și viralizat pe rețelele de socializare.

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter