Mariah Carey și-a dezamăgit fanii în noaptea de Revelion

Publicat pe

Cântăreața de muzică pop și R&B Mariah Carey nu a intrat, din păcate, cu dreptul în anul 2017, prestația sa din Times Square, din noaptea de Revelion, lăsând mult de dorit.

 

 

 

 

Din nefericire, o eroare tehnică a dat-o de gol pe artistă, dovedindu-se că Mariah făcea playback în timpul recitalului susținut în noaptea dintre ani, în celebrul Times Square. Cu siguranță acesta a fost unul dintre cele mai penibile momente din cariera de peste 26 de ani a cântăreței și o mare dezamăgire pentru fani. Mariah a pierdut de mai multe ori sunetul din cască, devenindu-i practic imposibil să-și sincronizeze buzele cu melodia, iar la un moment dat chiar s-a întrerupt din cântat, în timp ce dansatorii ei continuau să se miște pe scenă.

 

 

 

 

Artista a început să cânte „Auld Lang Syne”, dar ceea ce era pe bandă nu se potrivea deloc cu ceea ce cânta ea. A încercat apoi cu single-ul său „Emotions”, dar sunetul din cască, aparent, părea să nu funcționeze.  Conform Variety, Mariah (46) i-a acuzat pe producătorii show-ului că i-au întins o cursă, boicotându-i concertul și punând-o pe artistă în imposibilitatea de a-și duce prestația la bun sfârșit. În timp ce purtătoarea de cuvânt a artistei, Nicole Perna, a făcut declarații neașteptate pentru presă, afirmând că producătorii „i-au întins  căntăreței americane o cursă” pentru a nu reuşi să cânte, Dick Clark Productions consideră declarația absurdă și defăimătoare:

 

„Ca principal producător al evenimentelor live de televiziune de aproximativ 50 de ani, ne mândrim cu reputaţia de a avea relaţii de lungă durată cu artiştii. Să se sugereze că DCP, ca producător al unor show-uri precum American Music Awards, Billboard Music Awards, New Years Rockin Eve şi Academy of Country Music Awards, ar compromite vreodată intenţionat succesul oricărui artist este defăimător, scandalos şi de-a dreptul absurd. Foarte rar există erori tehnice care pot apărea în show-uri live de televiziune; cu toate acestea, o investigaţie iniţială a arătat că Dick Clark Productions nu a avut de-a face cu provocările asociate recitalului doamnei Carey de Anul Nou. Vrem să fie clar că avem tot respectul pentru Mariah Carey ca artist şi îi recunoaştem realizările formidabile în industrie”, se afirmă în comunicat.

 

Pe 1 ianuarie, Mariah a postat pe retelele de socializare un mesaj care începe cu… „Shit happens” și în care apoi le urează tuturor un an fericit și plin de sănătate, dar cu siguranță asta nu va șterge multă vreme din amintirea celor care au fost în Times Square, în noaptea dintre ani, prestația dezamăgitoare a artistei.

 

Shit happens 😩 Have a happy and healthy new year everybody!🎉 Here’s to making more headlines in 2017 😂

A video posted by Mariah Carey (@mariahcarey) on

 

Oana Pantazi; Foto: Northfoto

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter