Angelina Jolie – Vacanţă la schi alături de copiii ei

Publicat pe

A fost primul Revelion pe care Angelina Jolie l-a petrecut fără Brad Pitt, după ce în 2016, cei doi au pus punct relaţiei lor care dura de 10 ani.

 

Celebra actriţă în vârstă de 41 de ani nu a fost însă singură la începutul acestui an, avându-i alături de ea pe copiii săi, Maddox, 15, Pax, 13, Zahara, 11, Shiloh, 10, şi gemenii  Knox şi Vivienne, de 8 ani.

 

Actriţa a planificat o vacanţă de neuitat alături de aceştia în staţiunea Crested Butte, aflată în statul Colorado, unde a fost surprinsă de paparazzi, pe pârtiile de schi sau plimbându-se împreună cu copiii prin staţiune. Pentru această vacanţa, Angelina a închiriat o cabană de lux cu 6 dormitoare, încercând să le ofere celor mici tot confortul.

 

Angelina a apărut într-o serie de fotografii alături de gemenii Knox şi Vivienne şi de Shiloh, în timp ce s-au plimbat pe străzile staţiunii montane. S-au oprit la Rocky Mountain Chocolate Factory, de unde le-a cumpărat dulciuri şi îngheţată copiilor.

 

Pe tot parcursul vacanţei, Angelina a părut extrem de relaxată, fiind văzută zâmbind şi distrându-se alături de copii. A schiat şi ea, chiar dacă nu stăpâneşte perfect acest sport şi a căzut de câteva ori.

 

Foto: Hepta

 

Angelina Jolie – Vacanţă la schi alături de copiii eiAngelina Jolie – Vacanţă la schi alături de copiii ei

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter