Amalia Enache și-a botezat fetița de Crăciun

Publicat pe

Cunoscută pentru discreția pe care o păstrează în privința vieții personale, Amalia Enache a împărtășit totuși cu fanii săi, pe site-urile de socializare, imagini de la unul dintre momentele cele mai speciale ale vieții sale: botezul Almei, fetița ei.

 

 

Pentru Amalia Enache (39), sărbătorile din acest an au fost cu adevărat magice, știrista Pro TV alegând să-și boteze fetița chiar în a doua zi de Crăciun, alături de familie și prietenii apropiați. Amalia a ales pentru fericitul eveniment Catedrala romano-catolică Sfântul Iosif, unde Alma a primit darul botezului într-o atmosferă sărbătorească, în dreptul altarului fiind doi brazi împodobiți. De altfel, proaspăta mămică a recunoscut că a fost extrem de emoționată cu această ocazie:

 

„Am ales, împreună cu preotul paroh, să-mi creștinez fetița în a doua zi de Crăciun, imediat după slujba de Liturghie. Catedrala Sfântul Iosif era împodobită cu brazi maiestuoși și cu scena Nașterii lui Iisus, iar slujba, la care au participat doar familia și cei mai apropiați prieteni, a fost extrem de emoționantă. Alma nu a plâns deloc, nici în momentul botezului cu apă, și, cum ei îi place mult muzica, orga spectaculoasă a Catedralei și vocea caldă a preotului au fascinat-o deplin. Mama ei, în schimb, a plâns :). Crăciunul va avea de acum pentru noi și această semnificație.'.

 

 

Întrebată despre identitatea tatălui fetiței sale, știrista a ales să nu o dezvăluie, lăsând să se înțeleagă doar că iubitul ei nu este din România și locuiește în America de Sud.

 

Oana Pantazi; Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter