Vedetele au început anul pe plajă

Publicat pe

De la David şi Victoria Beckham la Cindy Crawford sau Jessica Alba, celebrităţile de la Hollywood şi-au petrecut primele zile ale acestui an pe plajă, în destinaţii care de care mai exotice.

 

Au profitat de vremea frumoasă etalându-şi trupurile perfecte în costume de baie, au înotat, au făcut plajă sau sport şi au petrecut momente preţioase alături de familie.

 

Naomi Watts a ales ca destinaţie de vacanţă celebra staţiune Cancun din Mexic, unde a fost surprinsă purtând un costum de baie turcoaz. Actriţa în vârstă de 48 de ani s-a relaxat alături de cei doi copii ai ei, după ce 2016 a fost un an dificil pentru ea, despărţindu-se de Liev Schreiber, tatăl celor doi băieţi ai sai.

 

Jessica Alba are o familie superbă, alături de care fost surprinsă în timpul vacanţei în Hawaii. Actriţa şi-a etalat corpul perfect pe plajă, întorcând numeroase priviri.

 

Top modelul olandez Doutzen Kroes afişează, de asemenea,  o formă fizică incredibilă după ce a adus pe lume 2 copii. Alături de soţul şi de cei 2 copii ai lor, Doutzen şi-a început anul în Miami, Florida.

 

Insula St. Barts atrage an de an numeroase vedete, iar Cindy Crawford pare că s-a simţit minunat în această parte de lume unde a ajuns alături de familia sa şi de câţiva prieteni.

 

Micuţa Harper le-a scris pe nisip cea mai frumoasă declaraţie de dragoste parinţilor săi, David şi Victoria Beckham, care se relaxează, de asemenea, într-o destinaţie însorită la acest început de an.

 

Foto: Hepta, Instagram

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter