Vedetele au început anul pe plajă

Publicat pe

De la David şi Victoria Beckham la Cindy Crawford sau Jessica Alba, celebrităţile de la Hollywood şi-au petrecut primele zile ale acestui an pe plajă, în destinaţii care de care mai exotice.

 

Au profitat de vremea frumoasă etalându-şi trupurile perfecte în costume de baie, au înotat, au făcut plajă sau sport şi au petrecut momente preţioase alături de familie.

 

Naomi Watts a ales ca destinaţie de vacanţă celebra staţiune Cancun din Mexic, unde a fost surprinsă purtând un costum de baie turcoaz. Actriţa în vârstă de 48 de ani s-a relaxat alături de cei doi copii ai ei, după ce 2016 a fost un an dificil pentru ea, despărţindu-se de Liev Schreiber, tatăl celor doi băieţi ai sai.

 

Jessica Alba are o familie superbă, alături de care fost surprinsă în timpul vacanţei în Hawaii. Actriţa şi-a etalat corpul perfect pe plajă, întorcând numeroase priviri.

 

Top modelul olandez Doutzen Kroes afişează, de asemenea,  o formă fizică incredibilă după ce a adus pe lume 2 copii. Alături de soţul şi de cei 2 copii ai lor, Doutzen şi-a început anul în Miami, Florida.

 

Insula St. Barts atrage an de an numeroase vedete, iar Cindy Crawford pare că s-a simţit minunat în această parte de lume unde a ajuns alături de familia sa şi de câţiva prieteni.

 

Micuţa Harper le-a scris pe nisip cea mai frumoasă declaraţie de dragoste parinţilor săi, David şi Victoria Beckham, care se relaxează, de asemenea, într-o destinaţie însorită la acest început de an.

 

Foto: Hepta, Instagram

Vedetele au început anul pe plajăVedetele au început anul pe plajă

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter