Actorul Jo Min-ki a murit. Bărbatul a fost găsit fără suflare în locuința sa

Publicat pe

Celebrul Jo Min Ki a murit, actorul ar fi fost găsit fără viață chiar în apartamentul în care locuia. Bărbatul avea doar 52 de ani, iar vestea a venit ca un trănest pentru toată lumea. Recent, actorul sud-coreean fusese acuzat de mai multe abuzuri sexuale. 

Jo Min Ki era un cunoscut actor de seriale de televiziune, dar era şi profesor universitar. Actorul a jucat în filmul de succes „The Attorney”, lansat în 2013, unde a devenit cunoscut pentru rolul său. Recent, actorul a fost acuzat că ar fi abuzat sexual opt studente de la Universitatea Cheongju.

În urma scandalului în care a fost implicat, Jo Min-ki a fost dat afară de la universitatea unde era profesor şi a pierdut şi rolul din serialul de televiziune la care lucra. Actorul ar fi trebuit să se prezinte la o audiere luni, însă a decis să-și pună capăt zilelor. Jo Min-ki a fost descoperit spânzurat într-o parcare de la subsolul locuinţei sale din Seul, de soţia sa, anunță presa internațională.

FOTO: captură youtube

Diana Stamen

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter