Ce sfat i-a dat Meghan Markle unei fetițe care vrea să devină actriță (video)

Publicat pe

Deși până la nunta lor mai sunt doar două luni, Meghan Markle și Prințul William nu se abat de la îndatoririle oficale. Săptămâna aceasta, cei doi au mers în Birmingham, unde au fost întâmpinați de sute de fani. Iată ce sfat i-a dat Meghan Markle unei fetițe care vrea să devină actriță și cât de emoționată a fost micuța aspirantă!

Meghan și Harry, în drum spre Millenium Point, întâmpinați de o mulțime de fani

Meghan și Harry, în drum spre Millenium Point, întâmpinați de o mulțime de fani

 

Meghan Markle și Prințul William au vizitat, la începutul acestei săptămâni Millenium Point, în Birmingham, iar în drumul lor spre locul de întâlnire s-au oprit pentru a sta de vorbă cu persoanele care i-au întâmpinat pe traseu pentru a-i felicita pentru apropiata nuntă (aceștia urmează să se căsătorească pe 19 mai). Cei doi, într-o dispoziție de zile mari, s-au oprit de mai multe ori pentru a da mâna cu fanii, în special cu un grup de copii extaziați, care i-au întâmpinat cu stegulețe. Printre zecile de participanți s-a aflat și Sophia Richards, o fetiță în vârstă de 10 ani, pe care Prințul William a ținut morțiș să i-o prezinte lui Meghan, deoarece puștoaica i-a spus că dorește să devină actriță.

Prințul Harry și Meghan Markle, alături de micuța Sophia Richard, care vrea să devină actriță.

Prințul Harry și Meghan Markle, alături de micuța Sophia Richard, care vrea să devină actriță.

Pe parcursul discuției, actrița a avut o expresie extrem de radioasă, în timp ce Sophia era și ea foarte emoționată. După ce au stat de vorbă, Meghan a dat mâna cu micuța și a îmbrățișat-o. Conform Sophiei, „Meghan mi-a spus că pot să obțin tot ceea ce doresc să obțin', apoi a adăugat: „Și Meghan a spus că ar vrea să mă vadă la televizor după ce voi deveni actriță'. Nu numai reacțiile copiilor, ci și ale adulților, pe tot parcursul întâlnirii, demonstrează că actrița americană a pătruns deja în sufletele englezilor, aceasta fiind deja extrem de iubită. Se pare că Prințul William și Kate Middleton au deja o concurență serioasă în Meghan Markle și Prințul Harry, care au câștigat simpatia tuturor.

Oana Pantazi

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter