Actrița Rose Byrne este însărcinată cu cel de-al doilea copil

Publicat pe

Rose Byrne și iubitul său Bobby Cannavale sunt într-o relație de cinci ani, iar Byrne a confirmat recent că cei doi așteaptă cel de-al doilea copil. Primul copil se numește Rocco Cannavale și a fost născut în februarie, 2016.

Actrița este fericită că va mai avea un copil și este mulțumită de atenția pe care o primește.

„Sunt puțin obosită, dar mă simt bine. Toata lumea de pe platou a fost foarte drăguță azi, și mereu primești mai multa atenție când ești însărcinată, ceea ce e fabulos', a declarat Byrne.

După nașterea lui Rocco, Rose a vorbit despre greutățile întâlnite în momentul în care a devenit mamă și a dezvăluit că se bazează pe părinții ei.

„Ai această responsabilitate imensă pe care nu ai avut-o înainte- există cineva pe care trebuie să îl ții în viață! Îmi place să cred că Rocco a adus la suprafață calitățile mele cele mai bune', a mărturisit australianca.

Rose și Bobby preferă să își păstreze relația departe de ochii publicului, iar Byrne a recunoscut că nu este cea mai romantică persoană.

Sincer vorbind, nu sunt o persoană natural romantică- australienilor nu le place să facă tam-tam. Am o problemă cu lucrurile care sunt fabricate, precum Ziua Îndrăgostiților. Încerc să fiu mai romantică', a spus Rose.

Laura Oaida

Foto: Hepta

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter