(P) Intimissimi lansează colecția de lenjerie New Colours

Publicat pe

Noua paletă de culori propusă de brand-ul italian de lenjerie Intimissimi este una elegantă, dar apetisantă, complimentând orice garderobă feminină cu modele din dantelă și mătase.

Colecția este compusă din sutiene cu push-up, bralette și balconette, completate de slipi tip brazilian', tanga și full brief.  De asemenea, selecția include topuri din mătase din registrul nightwear sau body-uri cu tăietură clasică.

Afine, cireșe, macarons, lemn dulce sau bezea – sunt nuanțele delicioase ale acestor piese de lenjerie. Decupate din dantelă cu modele grafice, acestea devin un atu ascuns, asta deși fiecare femeie își va dori să lase la vedere detaliile sublime ale sutienului Elena, pe sub o rochie lejeră!

Produsele sunt disponibile în cele trei magazine Inimissimi din Băneasa Shopping City, AFI Cotroceni și Promenada Mall. Detalii pe www.intimissimi.com.

 

(P) Intimissimi  lansează colecția de lenjerie New Colours(P) Intimissimi  lansează colecția de lenjerie New Colours

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter