Ada Condeescu - Primul interviu după naștere: ”Fericire, nebunie, multe râsete, epuizare” / EXCLUSIV!

Publicat pe

Într-o lună și un pic, de când a devenit mama unei fetițe, viața Adei Condeescu (29) s-a schimbat major. Actrița ne-a povestit în primul său interviu după naștere cum se descurcă cu noile provocări, cum o ajută soțul ei, regizorul Cătălin Mitulescu (46), dar și ce nume au ales pentru copil.

Ada Condeescu primul interviu după naștere

 S-a împlinit mai mult de o lună de când ai născut. Cum e viața de mamă, ce bucurii și ce dificultăți îți aduce?

Viața de mamă este tare, tare frumoasă! Nu este ușor, însă, deloc, pentru că au intervenit colicii după doar o săptămână, dar încet, încet, ne acomodăm cu toate. Sunt foarte fericită, am în jur multă dragoste și atenție și, atunci, orice moment greu este depășit mult mai ușor. Este ciudat și frumos, în același timp, după mulți ani în care ai făcut doar ce ai vrut, să fii responsabil de viața altcuiva, iar acel cineva să fie parte din tine.

Legat de întrebarea de mai sus, chiar ai postat pe Instagram o poză cu hashtagul '#almostdead'. Așa rău este?

Nu chiar… 🙂 Sunt însă anumite momente când nu mai ai energie și ai vrea pur și simplu să asculți liniștea.

Ce nume are fetița și cum ați ales numele?

Pe fetița noastră o cheamă Ecaterina. Ne plăcea mult numele, dar a venit cumva el la noi. Ne-am tot gândit și răzgândit, dar am rămas la el. Are forță și noblețe, asta mi-a plăcut cel mai mult. Voiam să fie un nume de sfântă, iar povestea Sfintei Ecaterina este una cu adevărat puternică.

Ce 'task' al meseriei de mamă te sperie cel mai tare în acest moment?

Nici unul. Iau totul încet și simt că fiecare lucru vine natural. Încerc să fiu cât mai relaxată și să nu mă cramponez de nimic. Nu-mi plac lecțiile de parenting' și nici tot felul de how to…' Mă documentez, este adevărat, dar în final iau ce simt că e bine pentru mine și merg mai departe. Poate zona de matematică mă gândesc că o să-mi pună niște probleme la un moment dat.

De fapt, cum arată în acest moment o zi din viața ta?

Hmm… fericire, nebunie, multe râsete, epuizare! Vremea mă tot ține în casă, așa că mai apuc să văd câte un episod din „Peaky Blinders', un serial pe care l-am descoperit de curând. Și am descoperit sensul serialelor. Înainte nu avem nici răbdare, nici chef, nu am urmărit niciodată unul. Acum însă… sunt aur. Și mă plimb mult… prin casă, pentru liniștirea colicilor 🙂

Ada Condeescu și Cătălin Mitulescu

Ada Condeescu și Cătălin Mitulescu

 

Cum se descurcă soțul tău ca tată? Ce notă îi dai?

Este minunat! Nu cred că există cineva atât de iubitor și de devotat. Și nu exagerez. Mă ajută mult, mai ales când sunt foarte obosită, mă încarcă extraordinar și îmi dă putere. Suntem tare uniți și fericiți, iar asta creează magie în jur!

Mai ai momente de răsfăț, mai există viață de cuplu, mai reușesti să ieși la un pahar de vin?

Există, da, pentru că ne place mult să fim împreună și să ne răsfățăm, chiar dacă uneori suntem extenuați. O am și pe mama, care mă ajută când o rog, așa că mai fugim la un restaurant sau pur și simplu la plimbare. Suntem mereu pe fugă, însă ne bucurăm de toate momentele!

Cum stai cu forma fizică după naștere?

Oamenii se cam îngrijorează când mă vad, pentru că sunt mai slabă față de momentul când am rămas însărcinată, deci pot spune că perfect. :))

Cate kilograme ai luat în sarcină și ce plan de bătaie ai pentru refacerea tonusului?

Nu multe, undeva în jur de 12-13 kilograme. Înca nu mi-am facut un plan, sunt extrem de norocoasă pentru că totul a revenit la normal, nici nu se vede că am fost gravidă. Așa că mai am timp să fiu leneșa cu refacerea. Deocamdată mă duc doar la ThaiCo Spa, unde fac masaje profesioniste thai, care mă ajută prin energie și relaxare. Aștept soarele să ies la plimbări lungi și probabil mă voi duce să înot.

Ada Condeescu primul interviu după naștere

Te știu un om activ. Ne lipsești de la evenimentele mondene. Cum te adaptezi la noul stil de viață, la a sta acasă?

Iubesc să stau acasă. Ne-am mutat în decembrie într-o casă tare frumoasă,  pe care am renovat-o exact cum am vrut, este pur și simplu un spațiu superb. Și, s-ar putea să râzi, dar sunt mai activă decât înainte, la toate orele din zi și din noapte. :))

Cât stai în concediu de maternitate?

Nu mult, deși fetița este prioritatea. Din aprilie reiau spectacolul de la Brașov, „Trei femei înalte', și luna acesta am filmat 2 zile, o apariție interesantă într-un nou film al lui Cătalin. În luna mai, începe și cel mai mare eveniment dedicat artei din România, Art Safari București, unde sunt bucuroasă să fiu și anul acesta ambasador. Știu că Ioana Ciocan și întreaga echipă Art Safari pregătesg un eveniment care nu trebuie ratat. Anul acesta, Pavilionul va fi conceput într-un mod foarte interesant sub forma unui muzeu temporar, care va găzdui, printre multe altele, o expoziție de artă contemporană organizată de Hervé Mikaeloff, curatorul Louis Vuitton Foundation din Paris, și o expoziție dedicată artei românești importante, curatoriată de Alina Șerban. Probabil că anul acesta o să fiu foarte interesată și de Art Safari Kids. Așa că între 11-20 mai, ne vedem în Piața George Enescu.

Vara asta faci 30 de ani. Ești pregătită pentru schimbarea prefixului, te regăsești, te recunoști în această cifră rotundă?

Am ceva special cu cifrele, iar cifra 3 îmi place mult. Cred că va fi un început în forță, așa simt. Cu siguranță, o altă etapă, pe care o aștept cu multă curiozitate. Și poate începe și maturizarea, odată și odată.

Foto: arhiva Viva, Instagram

Citește și:

Vedete fără machiaj. Iată cum arată divele de la noi atunci când nu apar la TV

Celine Dion și-a anulat toate concertele. Motivul e unul cât se poate de serios!

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter