Adela Popescu, cu burta la vedere, în costum de baie. E în a şasea lună de sarcină

Publicat pe

Adela Popescu, cu burta la vedere, în costum de baie. În aproximativ 3 luni, vedeta va deveni mamă pentru a doua oară. Acum le-a făcut un cadou fanilor şi a pozat cu burta de gravidă la vedere. E o mămică tare mândră! Priviţi imaginile!

Recent, Adela împreună cu Radu şi Alexandru, fiul lor, au călătorit în Grecia. Acolo s-au relaxat, s-au distrat şi au făcut poze. Ce a atras toate privirile a fost burta de gravidă a prezentatoarei de la „Vorbeşte lumea”. Adela nu s-a sfiit şi a îmbrăcat costumul de baie. Burtica sa imediat s-a observat. Fanii au fost curioşi şi au întrebat-o în ce lună este, ea spunându-le că în cea de a şasea.

„După fusta mamei. Literalmente.  ❤️ „, a scris vedeta în dreptul imaginilor.

Adela Popescu, cu burta la vedere, în costum de baie. E în a şasea lună de sarcinăAdela Popescu, cu burta la vedere, în costum de baie. E în a şasea lună de sarcină

În imaginile făcute de vedetă este şi Alexandru, băieţelul, însă se ascunde în spatele rochiei. Probabil s-a ruşinat sau doar se distrează alături de mămica sa.

Cum arăta Adela Popescu la începutul carierei

Mai știe cineva cum arăta Adela Popescu la începutul carierei, în anii 2000, pe când forma un cuplu cu Dan Bordeianu și juca împreună cu acesta și alți actori celebri în telenovela-fenomen 'Numai iubirea'? Vedeta, însărcinată acum cu al doilea copil, a realizat o ședință foto pentru VIVA! în acea perioadă, la care stilist a fost nimeni alta decât Andreea Raicu. Iată cât s-a schimbat Adela în 13 ani!

Foto: Facebook, Instagram 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter