Adela Popescu se luptă cu ”efectele secundare” ale sarcinii

Publicat pe

Se spune că nici o sarcină nu seamănă cu cealaltă, indiferent de câte ori ai devenit mamă. Și se mai spune că, de regulă, de la a doua sarcină ești mai relaxată, pentru că, evident, ești mai experimentată. Cele două situații sunt confirmate  și de Adela Popescu. Aflată la a doua sarcină, din nou mămică de băiețel, prezentatoarea TV este, ce-i drept, mai relaxată. Dar,  cu toate acestea, Adela Popescu se luptă cu efectele celei de-a doua sarcini.

Într-o postare pe blogul ei, coprezentatoarea emsiunii 'Vorbește lumea' a împărtășit cititoarelor o parte dintre experiențele primului trimestru de sarcină, despre care se spune că este și cel mai dificil pentru organism. O problemă care i-a dat bătăi de cap a fost creată de vitaminele de sarcină pe care i le-a prescris medicul.

'Acum tocmai am renunțat la vitaminele pe care doctorul mi le-a prescris din trimestrul 2, pentru că nu m-am simțit grozav de la ele. La prima sarcină nu mi-au fost recomandate, însă acum, după doi ani de alăptat și multe nopți nedormite, a considerat necesar', spune Adela.

Dar, dincolo de acest aspect mai puțin plăcut și de acela al grețurilor matinale, nici ele prea agresive, care au și dispărut, vedeta spune că este totul bine: 'Recunosc, îmi vine deseori să exclam așa, în egală măsură mă apucă cu furnicături pe șira spinării de fericire când mă gândesc la minunea zămislită în pântecele meu'.

Adela recunoaște că, spre deosebire de prima sarcină, în aceeași perioadă, acum are  burta mai mare și a luat mai mult în greutate. În rest, nu prea are pofte, și nici celebrele toane de gravidă, dar este atât de relaxată încât, uneori, se uimește pe sine.

'Sunt mai relaxată de data asta, trebuie să mă gândesc puțin să îmi amintesc în câte săptămâni sunt, ceea ce la prima sarcină mi se părea de neacceptat. Știam, și eu și Radu, cu exactitate in câte săptămâni, zile, chiar și minute eram', spune Adela Popescu.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter