Iuliana Luciu, asistentă în reality show-ul ”Poftiți pe la noi: Poftiți la Nea Mărin”

Publicat pe

Iuliana Luciu nu renunță la postul de asistentă TV care a consacrat-o și prin care a devenit celebră. În această vară, ea va fi mâna dreaptă a incomodului Nea Mărin, în reality show-ul pe care acesta în va coordona de la mare. 

Alături de sora ei, Nicoleta, o altă prezență rară în ultimii ani în lumea mondenă, dar și de Jean de la Craiova și Vasilică Ceterașu’, Iuliana va fi asistenta lui Nea Marin care va administra un restaurant de la mare.

Inițial, aceasta a considerat că noua postură va fi una ce-i va permite și timp de relaxare și de stat la plajă, însă lucrurile s-au dovedit a fi complet diferite.

'Am crezut că, dacă mergem la mare, am și eu timp de plajă, să mă bronzez. N-am avut nicio șansă, abia am văzut marea. Stăteam la ordinele lui Nea Mărin de dimineața până seara. Când el îți spune ceva, trebuie să execuți, nu discuți', mărturisește Iuliana Luciu.

Cum se va descurca Iuliana Luciu în rolul de asistentă a lui Nea Mărin și cum vor face și celelalte vedete față provocărilor și dificultăților pe care le vor întâmpina, telespectatorii vor vedea duminică, luni și marți, de la ora 20.00, la Antena 1.

'Sunt multe întâmplări memorabile, dar și foarte amuzante. Sunt însă genul care trebuie văzute, nu povestite, altfel își pierd farmecul', spune Iuliana.

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter