Nicoleta Luciu s-a îngrăşat câteva kilograme. Vedeta e foarte atentă acum la siluetă

Publicat pe

Nicoleta Luciu s-a îngrăşat câteva kilograme. Vedeta este mămica a nu mai puțin de 4 copiii, a doua sarcina fiind cu tripleti. Astfel, corpul ei a trecut prin schimbări drastice în decursul vieții, printre care se numără și operații estetice. Cu toate că și-a propus să își mențină silueta, aceasta nu a reușit să reziste tentațiilor și a căzut în ispita! Iată cum arată acum!

Nicoleta participa la emisiunea Poftiți pe la noi: Poftiți la Nea Marin”, de unde nici nu se punea problema să lipsească, Nea Marin susținând că bruneta se află în topul celor mai muncitori invitați. Chiar Nicoleta spune că era imposibil să reziste printre atâtea bunătăți: „Am plecat de acasă cu ideea că trebuie să-mi mențîn silueta și să nu mă îngraș. De mâncat, nu mâncam mai nimic, dar ciuguleam întruna. Câte-un cartofior, câte una, câte altă, toate bune. Și uite așa m-am ales cu două kilograme în plus.

Nicoleta nu s-a ales doar cu kilograme în plus, ci și cu fese de invidiat, fiind comparată cu o braziliancă. La aceste rezultate a ajuns prin mișcare, Nea Marin fiind vestit pentru modul în care își solicită invitații din punct de vedere fizic.

Nicoleta: „Cel mai greu a fost urcatul scărilor cu scaunele și farfuriile. Am urcat atât de multe scări, că mi-am făcut feșe de braziliancă.

De parcă competiția nu era suficient de strânsă, în cadrul aceleiași emisiuni participa și Iuliana Luciu, sora mai mică a Nicoletei. Cu toate că sunt surori, nici nu vor să audă despre împărțitul banilor, Nicoleta având deja planuri mari cu ei.

Adina Alberts despre Nicoleta Luciu: 'A ales să-și mărească sânii mai mult decât era cazul'

Adina Alberts despre Nicoleta Luciu. Frumoasa brunetă a fost dintotdeauna considerată una dintre cele mai sexi femei din România, însă de-a lungul timpului a trecut prin numeroase transformări estetice, nu toate apreciate de specialiști. De la oscilații de greutate până la implanturi mamare, vedeta a făcut diverse schimbări. Adina Alberts a vorbit despre transformările prin care a trecut Nicoleta și a atras atenția asupra pericolului unor implanturi mamare prea mari.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter