Trecutul neştiut al Ralucăi Bădulescu. Cum s-a lansat juratul de la "Bravo, ai stil"

Publicat pe

Trecutul neştiut al Ralucăi Bădulescu. Este una dintre cele mai controversate vedete de la noi. A trecut prin multe transformări, iar presa mereu a avut-o în prim plan. Acum, Raluca a lăsat secretele şi ne-a povestit cum şi-a început cariera, cum comenta ţinutele în diverse reviste mondene. 

Iată declaraţiile exclusive făcute despre tercutul său la Interviurile VIVA!.

„Începutul nostru care are legătură cu fashion-ul, datează de pe vremuri, de pe vremea revistei Star, putem să spunem pentru că nu mai există la ora actuală. Când a debutat în România rubrica bine/prost îmbrăcat prin 2004. Nu semnam rubrica respectivă, poate de aceea publicul nu știe. Bine, noi avem și un public foarte tânăr, poate nu au auzit de revista Star, nu au apucat vremurile respective.

Eu am semnat rubric bine/prost îmbrăcat foarte mulți ani de zile, am fost colege foarte mulți ani de zile la revista Star, după aceea la Ciao am semnat rubric bine/prost îmbrăcat, iar după aceea am luat o pauză pur și simplu, rubrica a continuat, verdict, etc. Bine, acum acest bine/prost îmbrăcat este un fenomen deja, toată lumea comentează la emisiuni, în aproape toate emisiunile televizate, prin reviste, dar perla coroanei este Bravo ai stil, iar faptul că fac parte din acest proiect….nu există onoare și mândrie mai mare pentru mine și faptul că fac parte din familia Kanal D, care chiar este o familie.

Noi suntem în vacanță acum, am încheiat un sezon spectaculos Bravo, ai stil All stars și aștept să se termine vacanța cât mai repede pentru că aștept să mă întorc acasă, acasă la Kanal D, sunt dornică de muncă. „, a spus Raluca în exclusivitate pentru VIVA!.

 

Cum decurg filmările „Bravo, ai stil”

„Nu sunt istovitoare deloc. Uite, aici intervine minunăția lucrurilor. Stai așa, să prezint, ținută mea e din nouă colecție cu Alexandru Raicu și nu aveam cum să nu prezint în cadrul emisiunii. Fiind o familie, fiind o echipa fantastică în spatele camerelor de luat vederi. Lumea vede foarte mult ceea ce este în fața camerelor, pe noi jurații, concurentele, minunea și felul în care este închegată echipa se petrece în spatele camerelor, producătorii noștrii cărora le mulțumim, echipa, șefii, pr-ul, tot ceea ce înseamnă Kanal D, toți sunt alături de noi, ne sprijină, ne ajută și este o energie pozitivă fantastică. Noi nu simțim că lucrăm, oricum se spune că atunci când faci ceea ce îți place nu lucrezi nici o zi în viață. Nu suntem obosiți niciodată, cred că dacă s-ar filma la 5 dimineața, la 5 dimineața am fi toți în picioare fericiți că suntem acolo.

V-am spus, mi-aș dori mult că telespectatorii să poată intra măcar o singură zi în culisele Bravo, ai stil pentru că ar vedea magia Bravo, ai stil și motivul pentru care nu suntem niciodată obosiți, supărați, doar fericiți că suntem acolo.”, a mai adăugat ea.

Ce o enervează pe Raluca Bădulescu la Bravo, ai stil

„Lucrurile care ne enervează se văd pe camera pentru că este un reality show și de fiecare dată când avem un conflict cu concurentele, pentru că se întâmplă să sară calul, este normal, suntem, oameni cu toții, sunt filmate , ne poate publicul vedea pt că ne mai și admolesteaza publicul online: te-ai certat cu nu știu cine, de ce i-ai făcut observație concurenței?'.

Toate lucrurile care se întâmplă bune, mai puțin bune, emoționante, vesele, tensionate, toate se pot vedea în cadrul show-ului, pentru că fiind reality show absolut toate aceste trăiri ale noastre se pot vedea pe camera, lucru care mă bucură foarte mult pentru că sper că publicul ne-a descoperit pe noi, pe concurente, așa cum suntem cu adevărat.”, a mai specificat vedeta.

Foto: Facebook

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter