Adela Popescu - primele fotografii în costum de baie la un an de când a născut

Publicat pe

Adela Popescu și Radu Vâlcan au plecat, în acest an, în prima vacanță alături de fiul lor, Alexandru, ocazie numai bună pentru ca cei curioși să o vadă pe Adela în costum de baie, la un an de când a devenit mamă.

Frumoasa prezentatoare nu este o împătimită a unei siluete perfecte, după cum chiar ea ne-a mărturisit, însă își dorește, ca orice femeie, să fie slim și tonifiată. Ei bine, dacă până acum nu am avut ocazia să o vedem pe Adela în costum de baie de când a devenit mamă, iată momentul a venit.

Citește și: Sinead OConnor, în pragul sinuciderii într-o cameră de motel! Artista a făcut confesiuni tulburătoare

Adela încearcă să profite cât poate de vacanța în Grecia, așa că în momentele în care fiul ei doarme sau este în grija lui Radu se bucură de bronz și de nisipurile fine ale insulelor grecești. Și chiar dacă tenul ei nu a căpătat încă culoarea pe care și-o dorea, Adela ne-a surprins cu silueta afișată la plajă indiferent că a ales un costum de baie în două piese sau întreg. În plus, se pare că albastru este și culoarea preferată a vedetei.

Vezi cum arată Adela Popescu în costum de baie în galeria foto de mai sus!

Adela Popescu - primele fotografii în costum de baie la un an de când a născutAdela Popescu - primele fotografii în costum de baie la un an de când a născut

Alexandra Popescu

Foto: Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter