La mulți ani, Mădălina Ghenea! Vedeta împlinește, astăzi, 29 de ani. Iată ce a primit de la Matei!

Publicat pe

Sărbătoare mare în familia Mădălinei Ghenea. Frumoasa româncă împlinește, astăzi, 29 de ani, așa că prietenii și iubitul nu au uitat să îi transmită cele mai frumoase mesaje și să îi dăruiască cele mai frumoase cadouri.

Este prima zi de naștere pe care Mădălina o serbează în calitate de mamă. De aceea, o parte din cadouri au fost dedicate fetiței ei, iar vedeta a fost extrem de fericită de tot ceea ce a primit. Mai mult, iubitul ei, Matei Stratan, a surprins-o la miezul nopții cu un tort de ciocolată și un buchet imens de trandafiri albi.

Citește și: Adela Popescu – primele fotografii în costum de baie la un an de când a născut

Și Antonia a ținut să îi ureze la mulți ani prieteni sale într-un mod unic, prin intermediul unui clip postat pe Instagram.

„La mulți ani, frumoasei ăsteia! Astăzi este ziua ta specială! Te iubesc!', a fost mesajul pe care Antonia i l-a transmis Mădălinei.

Mesajele de la mulți ani au început să curgă încă de ieri, Mădălina fiind copleșită de urările primite.

La mulți ani, Mădălina Ghenea! Vedeta împlinește, astăzi, 29 de ani. Iată ce a primit de la Matei!La mulți ani, Mădălina Ghenea! Vedeta împlinește, astăzi, 29 de ani. Iată ce a primit de la Matei!

Alexandra Popescu

Foto: Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter