Adela Popescu şi Radu Vâlcan – Cronica unei logodne anunţate

Publicat pe

Adela Popescu şi Radu Vâlcan vor fi protagoniştii nunţii anului în showbiz-ul românesc. Îi ştim discreţi, dar asta nu ne-a împiedicat să îi tragem de limbă pentru a afla toate detaliile pentru o cronică a unei logodne anunţate.

 

Adela si radu

 

Într-o cameră luxoasă dintr-o vilă bucureșteană extrem de șic, se încinge o strașnică bă­taie cu perne între proaspăt logodiții Adela Popescu și Radu Vâlcan. Participă cu entuziasm și Tina, cățelușa lui Oltin Dogaru, fotograful pe care am avut bafta de a-l prinde în țară și care a imor­talizat unul dintre cele mai durabile și mai cunoscute cu­pluri de la noi. Apoi, în altă încăpere, Adela și Radu se hârjonesc de parcă ar fi la în­ceputul relației – aproape că noi, cei din echipa VIVA!, avem sentimentul că îi de­ranjăm! Dar nu i-am între­rupt. Aparent nu i-au deran­jat nici întrebările, destul de indiscrete, legate de modul în care Radu i-a cerut mâna Adelei, întrucât cei doi știu exact ce să dezvăluie și ce nu.

Așadar, de la „da-ul rostit de Adela în Bulgaria până la o lună de miere pe care ar putea-o petrece în Mal­dive, vă invităm să pătrun-deți în intimitatea celor care se căsătoresc în 2015. A, și stați, ca și noi, cu ochii pe blogurile lor, întrucât mai nou au ajuns vedetele să dea știri despre ele însele înaintea presei!

 

Pe cine ați sunat, fiecare dintre voi, prima dată, după ce Adela a zis „da? Când a avut loc, efectiv, momentul festiv?

Adela: Eu am sunat-o pe mami imediat ce am ieșit de la restaurant. S-a consumat momentul numai între noi, nu am fost perturbați de ni­meni și nimic. Timpul parcă s-a oprit în loc. Practic, am fost dați afară din restaurant, pentru că se închidea. Altfel, am fi stat la povești până dimineața.

Radu: I-am sunat imediat pe cei apropiați nouă. Personal, nu cred că au fost foarte surprinși, dar s-au bucurat. Pentru mine, momentul în care mi-am dat seama că vom ajunge în această fază s-a petrecut undeva pe la în­ceputul relației noastre. (râde) Efectiv, s-a întâmplat într-o seară de toamnă, cu puțin timp înainte să anunțăm la rândul nostru.

 

Care au fost cele mai emoționante felicitări pe care le-ați primit?

A: Pe mine tatăl meu m-a emoționat cel mai tare. Nici nu mai știu cuvânt cu cuvânt ce a spus, dar emoția lui uriașă a ajuns direct în inima mea.

R: Faptul că am fost sunați de apropiați sau am primit me­saje ne-a bucurat mai mult decât felicitările propriu-zise. A fost doar o confirmare, ne-am dat seama că avem în jurul nostru oameni ce țin la noi, plini de valori și substanță.

 

Continuarea în numărul de ianuarie al revistei VIVA!, la standurile de presă din 24 decembrie.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter