Bucur, Boguţă şi Papadopol – Trei glumeţi romantici

Publicat pe

Sunt prieteni buni. Atât de buni, încât și-au deschis o școală de actorie împreună, o școală din care a rezultat, acum mai bine de un an, o co­medie romantică. A fost atât de bine primită de public, în­cât acum are și o continuare în care Papi, Dorian și Dragoș își reiau rolurile de psihologi de cuplu. Când îi vezi cum glumesc unul pe seama celui-lalt nu te-ai gândi că, de fapt, când vine vorba de relații, sunt romantici și familiști.

 

love building

În afișul „Love Building apăreți în postura de îngeri. În cel pentru „Alt Love Buil­ding v-ați transformat în niște îngeri decăzuți. Cum v-ați simțit mai bine?

Alexandru Papadopol (Papi): Cred că sunt un tip mai vesel și pus pe glume, chiar dacă în film joc un tip mai cuminte și timid. În ceea ce privește me­seria însă, nu sunt adeptul glumelor în timpul filmării sau în timpul derulării piesei.

Dorian Boguță: Actoria îți permite să fii într-o zi înger, iar în altă zi… înger decăzut, și m-am simțit bine în ambele situații. Cuminte nu prea am fost niciodată. Când eram elev părinții se vedeau destul de des cu învățătorii mei, motivul fiind unul simplu: „Vedeți ce faceți cu odrasla dumneavoastră, că e tare ne­astâmpărată. Și chiar dacă de atunci a trecut mult timp, caracterul de regulă rămâne neschimbat.

Dragoș Bucur: Cred că de­pinde foarte mult în ce stare și în ce ipostază mă întâlnește lumea. De obicei sunt serios și ciufut la filmare dar, uneori, dacă lucrurile merg bine, sunt destul de pus pe glume! Pe glume proaste…

 

Cum v-ați petrecut Crăciu­nul anul trecut?

Papi: Evident, cu familia… E unul dintre prilejurile cele mai bune din an ca să petreci mai mult timp cu oamenii pe care îi iubești.

Dorian: L-am petrecut îm-preună cu familia mea nouă, cu Malvina, părinții Malvinei, sora și nepoțeii ei. La Londra. Anul acesta va fi la fel, în aceeași formulă, în același loc.

Dragoș: Ca în fiecare an, în familie. Îmi place atmosfera de acasă, cu brad, lumânări, luminițe și familia jurul me­sei. Știu că pare o imagine ruptă dintr-o reclamă, dar asta este atmosfera pe care o cunosc eu de Crăciun încă de pe vremea lui Moș Gerilă, când nu existau reclame la TV! Anul trecut, de Crăciun, ne-am împărțit între Brașov și București, între familiile Danei și a mea.

 

Care este cel mai neinspi­rat cadou pe care l-ați făcut vreodată?

Papi: Am dăruit cândva cuiva un Rolls-Royce. A fost o ne­bunie, mai avea unul. (râde) De atunci m-am lecuit… Nu mai dăruiesc mașini a căror valoare este de peste 100.000 de euro.

Dorian: Când am fost în Scoția am adus o sticlă de whiskey rar și foarte bun. Am făcut-o cadou unei persoane care nu consuma alcool, am aflat acest amanunt mai târ­ziu. Și dacă e să te gândești că acel whiskey nu a fost savurat la adevărata lui valoare, înseamnă că am făcut un ca­dou neinspirat.

Dragoș: Nu vreau să fac un top al celor mai nereușite de teamă să nu intru în depresie. (râde)

 

Continuarea în numărul de ianuarie al revistei VIVA!, la standurile de presă din 24 decembrie.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter