Adela Popescu vrea să devină din nou mamă. Ce spune despre cel de-al doilea copil

Publicat pe

Adela Popescu și Radu Vâlcan trăiesc una dintre cele mai frumoase perioade din viața lor atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Micuțul Alexandru le face fiecare zi mai frumoasă, iar amândoi sunt absolut înnebuniți după el, așa că Adela se gândește deja la un al doilea copil.

De când a devenit mamă, Adela Popescu radiază de-a dreptul. Chiar dacă Alexandru a mai chinuit-o nopțile în care se trezea de mai multe ori, aceasta are zâmbetul pe buze în fiecare dimineață, iar în acest an a plecat și în prima vacanță cu el, deși avea unele temeri.

Vezi și: Elena Gheorghe se pregătește de botezul fiicei sale. Iată câte ținute va purta artista

„Sunt aşa cum speram. O mamă calmă şi, spun eu, empatică. Radu e panicos, dar extrem de implicat. Facem totul împreună. Sunt în cea mai frumoasă perioadă a vieţii mele. În sensul că am serviciul ce îmi oferă stisfacții enorme, o familie fericită, suntem sănătoşi cu toţii, Alexandru mănâncă, doarme, ce pot să-mi doresc mai mult?', a spus Adela pentru libertateapentrufemei.ro.

Și pentru că există armonie în familia ei, vedeta nu exclude să devină din nou mamă, așa că întrebată dacă ar trebui să îi facă o declarație de dragoste lui Radu fără a folosi cuvinetele, în ce ar consta, Adela a răspuns imediat: „I-aș mai face un copil.'

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter