Elena Gheorghe se pregătește de botezul fiicei sale. Iată câte ținute va purta artista

Publicat pe

Elena Gheorghe se pregătește de botezul fiicei sale, așa că a plănuit în detaliu atât evenimentul important din viața Bebelindei, cât și ținutele pe care le va purta în ziua de 19 octombrie.

Micuța Amelie Nicole va fi creștinată, mâine, la biserica Sfântul Gheorghe din Capitală, iar Elena Gheorghe are emoții mari pentru această zi. Vedeta s-a pregătit temeinic și a decis că va purta 3 ținute. Potrivit Wowbiz, Elena ar fi optat pentru 2 rochii semnate Ana Radu, dar și pentru o ținută semnată Marie Olie, în timp ce soțul ei va fi purta un costum Adina Buzatu.

Petrecerea va avea loc într-un local de lux, la Jubile Concept, unde sunt așteptați peste 200 de invitați. Se pare că, printre cei care vor cânta la petrecerea de botez va fi și mama Elenei, Marioara Man Gheorghe, care îi va ridica pe invitați de pe scaune cu melodiile sale de muzică populară.

Vezi și: Ștefan Bănică Jr. împlinește 50 de ani. VIVA! a aflat cum își petrece ziua de naștere

Elena Gheorghe a postat deja câteva imagini pe pagina sa de Instagram cu una dintre presupusele ținute pe care le va purta la botez.

Elena a devenit pentru a doua oară mamă în urmă cu 3 luni, pe 15 iulie, mai devreme decât s-ar fi așteptat. Ea și soțul Cornel mai au împreună un băiat, Nicholas, în vârstă de 5 ani.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter