Vedetele au făcut furori alături de Malvina Cservenschi – Ce ţinute au purtat Anca Serea, Andreea Raicu sau Albertina Ionescu

Publicat pe

Multe vedete de la noi au participat la evenimentul organizat de Malvina Cservenschi în acest weekend, în centrul Bucureştiului. Anca Serea, Andreea Raicu, Albertina Ionescu, Sonia Argint Ionescu sunt doar câteva dintre frumoasele femei care au atras toate privirile.

Weekendul acesta, Malvina Cservenschi şi-a dechis porţile magazinului său de bijuterii. Vedeta a avut alături figuri importante din lumea mondenă, unele cu care a colaborat destul de des în ultimul timp, iar altele cu care a legat prietenii.

Malvina a explicat că deschiderea magazinului sau este un vis devenit realitate.

„Un vis devenit realitate! Mi-am dorit să creez un univers perfect, un loc magic care să ofere o experienţă completă, care să-ţi acapareze şi să-ţi seducă toate simţurile', spune Malvina Cservenschi.

Anca Serea şi-a făcut apariţia la eveniment într-o ţinută simplă, dar foarte elegantă. Vedeta a optat pentru o cămaşă  verde pal, asortată cu o pereche de pantaloni de catifea, accesorizat cu o poşetă roşie şi o stiletto coloraţi.

Vezi în galeria foto ce ţinute au purtat celelalte vedete la deschiderea Malvensky Store.

Vedetele au făcut furori alături de Malvina Cservenschi – Ce ţinute au purtat Anca Serea, Andreea Raicu sau Albertina IonescuVedetele au făcut furori alături de Malvina Cservenschi – Ce ţinute au purtat Anca Serea, Andreea Raicu sau Albertina Ionescu

Foto: PR

Cristina Pîrvu 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter