Lavinia Pârva, mai fericită ca niciodată după ce a devenit doamna Bănică – Uite cum îşi petrece timpul acum vedeta

Publicat pe

Lavinia Pârva a devenit în urmă cu aproximativ două luni soţia lui Ştefan Bănică Jr., partenerul său alături de care trăieşte de câţiva ani o poveste de dragoste. Cântăreaţa este acum mai fericită ca niciodată, lucru vizibil pe oriunde apare.

Doamna Bănică nu se mai fereşte şi îşi trăieşte dragostea cum ştie mai bine. Zvonurile cum că s-ar fi căsătorit cu Ştefan Bănică Jr. s-au adeverit acum, iar vedeta este în culmea fericirii.

Chiar zilele acestea, după ce VIVA! a scos la iveală faptul că cei doi poartă verighete, Lavinia Pârva a postat în mediul online numai poze cu zâmbetul până la urechi, lucru pe care îl făcea şi înainte doar că nu radiază ca acum.

Cântăreaţa a mers la shopping, acolo unde imediat a imortalizat momentul. S-a pozat printre rafturile cu genţi, haine de la brand-uri exclusiviste.

„La cumpărături 🎁🎀❤' a scris vedeta îmbrăcată destul de elegant.

Lavinia Pârva nu a renunţat la apariţiile sexy de când a devenit soţia lui Ştefan Bănică Jr. Artista a încărcat pe Facebook o imagine în care are un decolteu destul de generos, fanii oferindu-i numai complimente.

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter