Adele s-a fotografiat complet nemachiată. Iată cum arată artista naturală!

Publicat pe

Adele nu este adepta unui machiaj strident atunci când merge la evenimente sau în concertele sale, însă cu siguranță nu știai cum arată complet nemachiată.

Artista s-a fotografiat complet naturală lângă una dintre păpușile Muppets, iar poza a fost împărtășită cu prietenii ei de pe Instagram. Aceasta pare mult mai tânără fără machiaj și arată foarte bine.

Elmo, I love you. Thanks for coming, See you in New York.' (Elmo, te iubesc. Mulțumesc că ai venit, ne vedem în New York), a scris cântăreața pe pagina sa de Intagram.

Fanii au apreciat frumusțea naturală a lui Adele și au avut numai cuvinte de laudă la adresa acesteia. Fotografia a strâns deja peste 400.000 de like-uri în doar 3 ore.

De curând, Adele a anunțat că s-a măritat în timpul unui concert pe care l-a susținut în Australia.

Încercam să îmi amintesc ce simțeam la începutul relației care a fost inspirația acestei melodii. Pentru că pe cât de rea poate să fie o despărțire și dureroasă și oribilă și supărătoare, acel sentiment când te îndrăgostești prima dată de cineva este cea mai frumoasă senzație și sunt dependentă de acea emoție. Evident, nu mai pot trece prin acele sentimente pentru că acum sunt căsătorită', a spus artista înainte de a interpreta piesa „Someone Like You'.

Adele se află într-o relație cu Simon Konecki, fondatorul drop4drop, din anul 2011. Cei doi au împreună un băiețel, Angelo, în vârstă de 4 ani.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram, Hepta

Citește și:

Adele a confirmat că este căsătorită

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter