Adelina Pestriţu a născut o fetiţă de nota 10

Publicat pe

Adelina Pestriţu a născut o fetiţă. Astăzi, 3 august, Adelina Pestriţu şi-a strâns la piept primul copil, pe micuţa Zenaida Maria. A primit prima notă din viaţa sa, 10, cu felicitări din partea medicilor. Iată primele detalii despre venirea pe lume a micuţei care multora le va face viaţa mai fericită!

Zenaida Maria a venit astăzi pe lume la o clinică privată din Bucureşti. Adelina Pestriţu, după luni de aşteptare, şi-a dus la piept fetiţa care a fost foarte energică în ultimele zile în burtică. Dovadă sunt filmuleţele pe care mămica sa le-a postat în mediul online.

https://www.facebook.com/adelina.pestritu/videos/2101649549848084/

Chiar înainte de acest eveniment, vedeta a urcat pe Facebook a fotografie din sala unde se afla înainte de intervenţie, era cu zâmbetul până la urechi şi foarte nerăbdătoare.

„Ziua Z(en) a sosit! 
Fiţi langa mine  ♥️”, a scris vedeta.

Vedeta, în ultima perioadă, a fost o mămică foarte activă, s-a pregătit fizic, şi-a făcut tratamente corporale, s-a vopsit, şi-a făcut unghiile. Cu toate acestea, a vizitat foarte des şi cabinetul medicului, chiar miercuri a făcut o ecografie, a fost ultima înainte de naştere.

Coincidență sau nu, data de 3 august are o anumită însemnătate pentru Adelina Pestrițu. Mai exact, astăzieste și ziua de naștere a Mihaelei Rădulescu, nimeni alta decât idolul Adelinei, înainte de a se angaja în televiziune. De altfel, Adelina n-a făcut niciodată un secret din faptul că o admiră foarte mult pe Mihaela și că-și dorește să atingă succesul de care ea se bucură, pe micul ecran.

Adelina Pestrițu a organizat deja botezul fetiței sale

Adelina Pestrițu deja a pus la punct toate detaliile pentru creștinarea micuței. Vedeta și Virgil Șteblea au primit foarte multe propuneri în ceea ce privește nașii Zenaidei Maria, însă au ales un cuplu cu care au o relație foarte bună și sunt foarte apropiați. 

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter