Adelina Pestrițu a scăpat de vergeturile de după sarcină. Iată care sunt secretele ei

Publicat pe

Și înainte de a naște și după ce a născut, Adelina Pestrițu a avut foarte mare grijă de corpului. Proaspăta mămică a dezvăluit tuturor cum a reușit să scape de vergeturile de după sarcină și la ce metode a apelat să aibă o piele elestică și frumoasă pentru mult timp.

Este o perioadă foarte delicată pentru femei atunci când sunt însărcinate. În cele nouă luni de sarcină, dar și după ce dau naștere apar o serie de schimbări asupra corpului lor. Pentru a se menține în formă și a scăpa de vergeturi trebuie să aibă mare grijă de ele. Evident, fiecare femeie are un organism diferit, iar sfaturile pe care Adelina Pestrițu le-a oferit au funcționat de minune pentru ea.

În primul rând, uleiurile de corp pentru femeile însărcinate sunt foarte utile și trebuie să nu lipsească de la nicio viitoare mămică în cele nouă luni de sarcină. 'Cât am fost însărcinată, am fost foarte silitoare' din acest punct de vedere. Zilnic aveam un ritual de îngrijire de la care nu m-am abătut nici măcar o zi. Dimineața și seara foloseam ulei de corp pentru femei însărcinate. Le-am schimbat odată la 3 luni, să nu îmi învăț pielea cu un singur tip de ulei și să nu mai reacționeze la el.', a scris Adelina Pestrițu pe edamagazine.ro.

Pe parcursul sarcinii, Adelina Pestrițu nu a renunțat la masajele corporale la care mergea destul de des și care au ajutat-o foarte mult. 'O altă varianta la îndemână o reprezintă masajele corporale. Personal, am mers de 2 sau 3 ori pe săptămână la masaj. Pe lângă funcția de relaxare, vă asigură și o formă excelentă de hidratare, dau elasticitate pielii și astfel pregătiți pielea ușor-ușor pentru ce urmează. Chiar dacă există femei care nu dau prea multă importanță acestui aspect, sunt de părere că o piele sănătoasă trebuie îngrijită cu multă atenție.', a mai spus proaspăta mămică.

Puteți avea ritualul vostru acasă cu produse la un preț accesibil și naturiste. Uleiul de migdale și uleiul de cocos fac minuni în această situație. 'Uleiul de cocos și de migdale sunt minunate pentru graviduțe. Pe lângă toate aceste produse de îngrijire, burtiera să vă fie nelipsită din dotare, mai ales pe parcursul nopții. Este confortabilă și vă ajută să vă odihniți minunat, susținând greutatea burticii. Prin această susținere, pielea nu va mai fi nevoită să se forțeze la cote maxime, ci va beneficia de câteva momente de relaxare.', a dezvăluit Adelina Pestrițu.

Citește și: Adelina Pestrițu, revenire spectaculoasă după naștere. Cum a topit kilogramele în plus

Adelina Pestrițu

FOTO: Instagram

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă