Emisiunea "Bravo, ai stil", scoasă de pe post?! Ilinca Vandici prezintă alt show alături de Vladimir Drăghia - EXCLUSIV

Publicat pe

Emisiunea „Bravo, ai stil”, scoasă de pe post. Este una dintre cele mai urmărite show-uri de la noi. Multe tinere au cunoscut celebritatea în urma competiţiei de modă, iar altele sunt nerăbdătoare să se afirme. VIVA! a aflat pe surse ce se întâmplă pe viitor cu emisiunea!

După 3 sezoane „Bravo, ai stil” şi unul „Bravo, ai stil, All Stars” se anunţă veşti noi pentru emisiunea atât de îndrăgiteă de tinere. Toate se aşteptau ca în această perioadă competiţia să înceapă din nou, cu alte concurente dornice să îşi expună ţinutele, să fie analizate de juriul profesionist. Eram curioşi să vedem outfit-uri îndrăzneţe, caractere puternice, dar iată surpriza de zile mari.

Postul Kanal D a anunţat cu câteva zile în urmă faptul că Ilinca Vandici va prezenta „Fan Arena” alături de Vladimir Drăghia, câştigătorul „Exatlon”, din toamna aceasta. Vine întrebarea: Ilinca nu va mai prezenta „Bravo, ai stil sau show-ul nu va mai avea o nouă ediţie?

Conform surselor noastre, o nouă ediţie a competiţiei de modă ar putea începe în iarnă, poate din ianuarie, după grila de după sărbători.

VIVA! a aflat în exclusivitate pe surse faptul că „Bravo, ai stil” nu a fost inclusă în noua grilă de toamnă, postul TV a anunţat deja noile emisiuni care vor debuta în curând. Rămâne de văzut ce se va întâmpla, cert este că „Bravo, ai stil” este una dintre cele mai urmărite emisiuni ale momentului.

Ilinca Vandici şi Vladimir Drăghia vor prezenta „Fan Arena'

Cei doi vor apărea în această toamnă, la Kanal D, „Fan Arena', o emisiune care vine în întâmpinarea milioanelor de români care urmăresc „Exatlon' cu sufletul la gură și care își doresc să afle cât mai multe detalii despre ce se întâmplă în Republica Dominicană, cu concurenții lor favoriți.

Foto: PR

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter