Simona Gherghe va avea un coprezentator la "Acces Direct". Detalii despre noua prezență din emisiune

Publicat pe

Schimbări la 'Acces Direct' începând cu noul sezon. Simona Gherghe va avea un coprezentator, iar anunțul a fost făcut chiar de prezentatoarea TV de la Antena 1. Vedeta nu a dezvăluit încă cine este noul partener de emisiune, ci a oferit doar câteva indicii. Curiozitatea publicului este foarte mare.

Emisiunea 'Acces Direct' revine la televizor începând cu 27 august, iar noul sezon anunță schimbări. Dacă până acum Simona Gherghe a prezentat singură emisiunea, de acum înainte va avea un partener de prezentare. Prezentatoarea TV a dat câteva mici detalii despre noua prezență în emisiune, ca fiind o persoană foarte plăcută de public. Acum rămâne de văzut cine i se va alătura Simonei Gherghe în emisiunea pe care o prezintă de atâția ani.

„Prieteni, am o veste bună! Peste doar câteva zile, ne vedem din nou, cu forţe proaspete. Din acest sezon, alături de mine, va mai fi cineva. Persoană importantă, nu spui cine:) Îmi doream de mult un partener de prezentare şi iată că, acum, împărtăşesc cu voi această veste. O să-i aflaţi numele, în zilele următoare. Vă dau doar un indiciu: e cineva care ştiu că vă place tare, cât şi mie, şi sunt convinsă că noua formulă o să vă surprindă şi-o să vă încânte 🙂 Abia aştept să începem! Revenim cu detalii, aşa că rămâneţi cu noi!”, a scris Simona Gherghe pe una dintre rețelele de socializare.

Citește și: Ce salariu are Simona Gherghe la 'Acces Direct'. Suma nu e deloc mică

FOTO: Facebook

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă